wooojtus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam, nie jestem pewien gdzie lezy konkretnie problem w moim przypadku, ale mam wrażenie, ze to problem "elektryczny". Pewnego dnia po pracy zaparkowałem A4'99 jak zwykle na parkingu. Z rana podobnie jak co dzień otworzyłem drzwi pilotem, alarm też sie rozbroil. Włożyłem kluczyk do stacyjki i przekręcilem, pojawiły sie kontrolki-standardowo- zniknęły po pewnym czasie, a samochód nie odpalił- zupełna cisza w kabinie, najmniejszego dzwięku przy przekrecaniu kluczyka!! Zamknąlem i zostawiłem samochod, aby sprawdzic czy to samo bedzie nastepnego dnia - bez zmian-zero reakcji samocodu na przekręcanie kluczyka. Dodam, ze radio grało bez zarzutu, wentyalory również ok, centralny zamek + alarm działaja. Prosze o pomoc bo zastanawiam sie juz nad sciagnieciem auta laweta do jakiegos warsztatu. A może to nie kwestia elektryki? Dzieki za pomoc z góry i pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
wojtekce Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 do sprawdzenia kostka stacyjki lub rozrusznik
wooojtus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jasne, dzięki za wskazówkę. A może macie godnego polecenia elektryka przy tej usterce? Chodzi mi o Warszawę, najlepiej Wola, Śródmieście, bo tutaj utknąłem. Dzięki z góry.
Rekomendowane odpowiedzi