danieli96 Opublikowano 20 Listopada 2022 Opublikowano 20 Listopada 2022 Witam mam taki problem od kilku dni, coś stuka z prawej strony z przodu dosyć mocno nawet przy wyjeździe z działki powoli. Dzwięk jest taki jak by ktoś młotkiem pukał w podłogę asz echo idzie jest to bardzo nie regularne stukanie. Wakacje wymienione było całe zawieszenie z przodu na firme LEMFÖRDER oprócz dwóch poduszek silnika na dole, sprawdzałem te wszystkie połączenia i jest brak luzów ,śruby dokręcone, amortyzator też w porządku guma w Kielcach wymieniona. Przegłuby przy skręcaniu nic się nie odzywają i łożyska nie huczą brak luzu oczywiście i wydech nigdzie nie stuka , może tutaj mi coś doradzicie gdzie szukać lub ktoś też miał taki przypadek ?
Langista Opublikowano 20 Listopada 2022 Opublikowano 20 Listopada 2022 Sprawdź dokładnie jeszcze raz dolne wahacze, bo za takie odgłosy to one są odpowiedzialne. Podjedź na skp i sprawdź stan zużycia amortyzatorów.
danieli96 Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Opublikowano 20 Listopada 2022 41 minut temu, pelonek1 napisał(a): Drążki kierownicze bez luzów? Bez luzów
tass Opublikowano 20 Listopada 2022 Opublikowano 20 Listopada 2022 Sanki też dobrze dokręcone, nie pęknięte? Maglownica dokręcona? Akumulator przykręcony?
Rekomendowane odpowiedzi