Filip02 Opublikowano 21 Listopada 2022 Opublikowano 21 Listopada 2022 Cześć, ponawiam temat bo już nie mam totalnie pomysłu o co może chodzić. Auto szarpało przy puszczaniu gazu na biegach 1-3. Nie działo się tak zawsze tylko przeważnie, wymieniłem czujnik położenia pedalu sprzęgła to problem zdecydowanie zmniejszył częstotliwości tylko ze uwidocznił telepanie silnikiem przy wciśnięciu sprzęgła. Nie wiem już o co może chodzić z rzeczy które już zrobiłem to wymiana świec, czyszczona przepustnica, wymiana czujnika położenia sprzęgła. Tak jak mówię problem jest widoczny tylko na biegach 1-3, dzieje się nie zawsze i najbardziej widoczny jest gdy jest zimny silnik. Olalbym temat ale strasznie obrzydza mi on jazdę tym autem.
Bjj Opublikowano 25 Marca 2023 Opublikowano 25 Marca 2023 Cześć, udało się rozwiązać problem ? bo mam podobnie tylko na biegach 1 i 2
Filip02 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2023 W dniu 25.03.2023 o 23:46, Bjj napisał(a): Cześć, udało się rozwiązać problem ? bo mam podobnie tylko na biegach 1 i 2 Nie udało sie
Rekomendowane odpowiedzi