Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dodanie celu nawigacji do przycisku szybkiego wybierania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

No sie męczę i męczę. Wydaje mi sie że już kiedyś o tym pisałem, ale za nic nie moge znaleźć tego tematu (także z góry przepraszam).

Otóż jak zapisać na jednym z przycisków szybkiego wybierania (od 1 - 8) celu nawigacji? Nie ma problemu z zapisaniem nr telefonu, stacji radiowej, ale nie moge zapisać celu nawigacji (wiem że kiedyś mi sie udało :) )

Bede wdzięczny za wskazówkę.

Opublikowano

Najpierw wpisujesz sobie w nawigacji adres do którego chcesz jechać i starujesz nawigację. Chodzi o to, żeby ten adres został zapisany w pamięci nawigacji na liście ostatnich celów. Jeżeli już jest zapisany w pamięci jako ostatni cel. Następnie przerywasz nawigowanie do tego celu.

Po przerwaniu nawigowania do celu masz otwartą nawigację i widzisz mapę, popychasz 1 raz pokrętło nawigacji w lewo, pojawia się okno, na którym widzisz 3 pozycje. "Mapa", "przejdź do wybierania celu" oraz "wiadomości drogowe". Skrolujesz w dół i wybierasz "przejdź do wybierania celu", potwierdzasz wciskając pokrętło nawigacji w dół. 

Pojawia się następne okno, na którym  widać właśnie ostatnie cele, skrolujesz pokrętłem na adres, który chcesz przypisać, tak aby był zaznaczony niebieską ramką, nie potwierdzasz pokrętłem w dół tylko naciskasz i przytrzymujesz daną cyfrę na panelu, do której chcesz przypisać. Przytrzymujesz do zapisania (ok. 2 sek.)

20221129_205402.jpg

20221129_205421.jpg

Opublikowano

https://youtu.be/M0godY3ZiLQ

Masz w tym filmie

Opublikowano
  • Autor

Bardzo serdecznie dziękuję ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.