Opublikowano 7 Grudnia 20223 l Hej, kupilismy audi z uszkodzonym wyświetlaczem. Chcialam wymienic sam wyświetlacz, niestety nogdzie nie moge znalezc zamiennika. Myslalam o podmiance z anglika bo sa tansze na alledrogo, ale kupilam juz 2 i kazdy ma inny wyswietlacz. Moj licznik to tak na 90% 8E0920930J, ale pewnosci nie mam bo w liczniku bylo grzebane naklejka jest naderwana. Widac tylko koncowke 30J. Wyswietlacz na pewno jest kolorkwy bo czasem mi przeblyski i dzialal. Poratuje ktos numerem zamiennika, zebym nie nadziala sie 3 raz na nie ten licznik. Audi a4 b6, 2001r, 1.9 tdi 130 koni.
Opublikowano 8 Grudnia 20223 l Wydaje mi się, że wszystkie wyświetlacze jakie miałem były takie same. Masz może zdjęcie Twojego wyświetlacza? Najlepiej z tyłu, żeby było widać nr. Mam jeszcze 1 kolorowy do sprzedania, możemy dogadać na pw.
Opublikowano 8 Grudnia 20223 l Autor No niestety sa rozne. Kupilam ostatnio inny i wyswietlacz byl bardziej kwadratowy.
Opublikowano 8 Grudnia 20223 l Autor Moj jest ten u gory na wezszej tasmie montowany j tak troche z boku.
Opublikowano 8 Grudnia 20223 l były różnice w rocznikach liczników dlatego tak trafiłaś pechowo - jakie numery kupiłaś? mam parę liczników - sprawdzę czy nie mam jakiegoś ekranu pasującego do twojego a nie myślałeś żeby zamiast tego 930J wrzucić któryś z tych który kupiłeś? zrobić Immo i spokoj Edytowane 8 Grudnia 20223 l przez Banan
Opublikowano 9 Grudnia 20223 l Autor No coz nie znam sie na tym i niestety nie mam kompa z programem, zeby przerobic inny licznik, dlatego kombinuje z przelozeniem samego wyswietlacza. Ten z kolorowym wyswietlaczem kupilam anglika, ale go zwrocilam. Jak mowia do 3 razy sztuka. Napisalam tez do firmy zajmujacej sie naprawianiem licznikow ale zaspiewali mi 850zl to podziekowalam.
Opublikowano 9 Grudnia 20223 l Moge wysyłkowo ogarnać zgranie immo jakby ale w weekend sprawdzę czy mam jakiś pasujacy
Opublikowano 9 Grudnia 20223 l Autor 6 godzin temu, Banan napisał(a): Moge wysyłkowo ogarnać zgranie immo jakby ale w weekend sprawdzę czy mam jakiś pasujacy Super gdyby pasowal jakis wyswietlacz. Z wysylaniem licznika to ciezko bo auto mi potrzebne do jazdy do pracy.