...:::BRYLANT:::... Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam Mam pytanie odnośnie plastra miodu w rs4 z grilla może mi ktoś powiedzieć jakie ma wymiary mniej więcej oczko w grillu??
Tukan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bylem zmierzylem szer 4,7cm wys 1,8cm sa to wymiary zew tzn skrajne od pola
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jak takie duże?? 47 mm X 18mm?? a wewnętrzne?? rozchodzi mi się o to
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 w życiu bym nie przypuszczał że jest takie duże wielkie dzięki za zmierzenie oczka :notworthy:
slepy Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 siatexa w tym rozmiarze na allegro nie znajdziesz sprawdzałem ja kupiłem 1cm/3cm, i jest troche maławy, jedynie jakby jakiś z absu znaleźć albo Ori krakti od RSa, ale ostatnio na allegro ich nie widzę
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dokładnie tak kolego nic nie ma na allegro z ori a czegoś takiego szukam na wyrezanie grilla
Rekomendowane odpowiedzi