malukry122 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Witam, od zakupy paruje mi lewa lampa przednia bixenon. Co się okazało sa 3 rysy/pęknięcia przez, które podczas mycia wlewa się woda. W lato nie ma tego problemu, a nasila się zimą. Pytanie do was... szukam jakiegoś kleju bezbarwnego, którym mógłbym to sklecić. Myślę żeby leciutko pogłębić te rysy i zalać jakimś klejem. Lampy mają ciemny środek i z tego co kiedyś czytałem bardzo ciężko je rozkleić, a ja nie chciałbym za dużo inwestować w to.
Muskel1 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Opublikowano 22 Stycznia 2023 (edytowane) Przeźroczysty dwuskładnikowy klej epoksydowy. Pytanie tylko czy to uszkodzenie dyskwalifikuje auto na przeglądzie. Edytowane 22 Stycznia 2023 przez Muskel1
mariusz36 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zerknij do nich , zajmują się klejami . Możesz też napisać do kolegi @KoJ@K on robi takie tematy , może tak drogo nie być . Nowoczesne Techniki Łączenia Materiałów - Sklep Ataszek.pl ATASZEK.PL Sklep internetowy Ataszek.pl - profesjonalne produkty do napraw dla firm i majsterkowiczów. Zobacz wszystkie kleje, spawarki i zgrzewarki oraz Zadzwoń w celu doboru 618-306-277
dekiel 13 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Kup używkę i wymień klosz. Do tego czasu możesz zalać tym mlecznym Poxipolem.
Rekomendowane odpowiedzi