jacektulec Opublikowano 23 Stycznia 2023 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Witam .Mam nietypowy jak dla mnie problem ,silnik chodzi bez zastrzeżeń, ale około 3 miesiące temu podczas próby uruchomienia silnika odpalił chyba dopiero za 10 razem. po tym incydencie auto paliło znów bez najmniejszych problemów. W ubiegłym tygodniu powtórka ,tylko że silnik odpalił na 2 sekundy i zgasł i dopiero po około 10 próbach odpalił i teraz znów chodzi ok. Kontrolka silnika nie świeciła się żeby wskazywała awarie. Jednak po podłaczeniu vcds w ramkach zamrożonych widnieje błąd P 1603(w załączniku odczyt tych błędów) . Nie wiem co myśleć i co z tym teraz robić. Może ktoś pomoże? Log-SWD59490-WAUZZZ8K2BA141198-211451-1 (1).txt
Tomnik Opublikowano 23 Stycznia 2023 Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Kod P1603 Audi Możliwe przyczyny : Wadliwy moduł sterujący silnika (ECM) Wiązka przewodów modułu sterującego silnika (ECM) jest otwarta lub zwarta Słabe połączenie elektryczne obwodu modułu sterującego silnika (ECM). 16985/P0601/001537 - Ross-Tech Wiki WIKI.ROSS-TECH.COM Edytowane 23 Stycznia 2023 przez Tomnik
Rekomendowane odpowiedzi