gerberisimo Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Witam, ostatnio zacząłem zastanawiać się nad wymianą filtra paliwa, ponieważ auto kupiłem już prawie rok temu, ale nic nie wiadomo o jej wymianie, a jak wiadomo głowa od przybytku nie boli Jaki polecicie zamontować filtr paliwa do a4 b6 1.8t (bfb) quattro? Co ile się wymienia take rzeczy, ponieważ nie znalazłem żadnych informacji na ten temat. Jeżeli ktoś mógłby podać mi jaką konkretnie pompę paliwa szukać ewentualnie po numerach. Vin: WAUZZZ8E15A063186
Pieterb Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 38 minut temu, gerberisimo napisał(a): Jaki polecicie zamontować filtr paliwa do a4 b6 1.8t (bfb) quattro? Co ile się wymienia take rzeczy, ponieważ nie znalazłem żadnych informacji na ten temat. Oj kłamczuszek z ciebie Przyznaj się ze nie szukałeś nawet.
gerberisimo Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2023 9 minut temu, Pieterb napisał(a): Oj kłamczuszek z ciebie Przyznaj się ze nie szukałeś nawet. Znalazłem tylko informację, że średnio co 60kkm Wiesz może jakiego filtra szukać?
pelonek1 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Filtr ORI ale jak w LPG jeździsz to po co chcesz wymieniać, coś złego się dzieje?
gerberisimo Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, pelonek1 napisał(a): Filtr ORI ale jak w LPG jeździsz to po co chcesz wymieniać, coś złego się dzieje? Nie, nic złego się nie dzieję chyba, ale wolę dmuchać na zimne Edytowane 24 Stycznia 2023 przez gerberisimo
gerberisimo Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2023 40 minut temu, Hugo napisał(a): Mam filtr z 3 króćcami, możesz mi podpowiedzieć gdzie kupić w takim razie filtr o numerach 4F0 201 511 D, nigdzie nie mogę go znaleźć
Hugo Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 3 minuty temu, gerberisimo napisał(a): Mam filtr z 3 króćcami, możesz mi podpowiedzieć gdzie kupić w takim razie filtr o numerach 4F0 201 511 D, nigdzie nie mogę go znaleźć w ASO na przykład 1
pelonek1 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 56 minut temu, gerberisimo napisał(a): Nie, nic złego się nie dzieję chyba, ale wolę dmuchać na zimne Ja bym nic nie ruszał. Oczywiście zrobisz jak uważasz.
gerberisimo Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2023 3 minuty temu, pelonek1 napisał(a): Ja bym nic nie ruszał. Oczywiście zrobisz jak uważasz. Byłem sprawdzić czy faktycznie jest dobra i no nie jest, trochę "wyje" a powinna być raczej cisza.
Rekomendowane odpowiedzi