ziomeq15313 Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 Witam chciałbym zapytać co może być przyczyną że pasek klinowy po przejechaniu 800km tak wygląda jak na zdjęciu?? Dodam że po odpaleniu słychać jak szumi koło od alternatora czy to może być przyczyną hm
Langista Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 Ociera o rolkę prowadzącą, normalne, koło alternatora szumi bo łożysko pada.
ziomeq15313 Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Opublikowano 5 Lutego 2023 Normalne że ociera o rolkę prowadząca?? To lepiej wymienić dla świętego spokoju i rolkę i koło alternatora hm
ziomeq15313 Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Opublikowano 5 Lutego 2023 5 minut temu, ziomeq15313 napisał(a): Normalne że ociera o rolkę prowadząca?? To lepiej wymienić dla świętego spokoju i rolkę i koło alternatora hm Nie chce żeby mi się zerwał...
Langista Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 Jak ma się zerwać? To normalne jest że pasek chodzi po rolce. Pytanie czy ta rolka jest sprawna. Kiedy ostatnio pasek osprzętu wymieniany był?
ziomeq15313 Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Opublikowano 5 Lutego 2023 A jak sprawdzic ta rolkę?? Pasek był wymieniany 800km wcześniej bo już było widać po nim że kwalifikował się do wymiany , więc wymieniłem i przejechałem 800km i taki jest stan jak na zdjeciu
Rekomendowane odpowiedzi