Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wiecznie zakurzony starszy brat RS6 C7.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem taką roletę kiedyś w B6. Wkurzało mnie, że wieczorem przez nią i przez przyciemnione szyby nic nie było widac i wywaliłem ją :)

Opublikowano

W sedanie jest elektryczna i bardzo przydatna .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Niestety ale zdzieralna farba nie zdała egzaminu... co więcej, firma, która oferowała tą technologię ogłosiła bankructwo i zniknęła z rynku, a ja zostałem z kompletnie zniszczonym autem, bo jednak nie była to farba, tylko lakier. I zdrapywalny tylko gdzieniegdzie. Fachowcy tylko najprostsze elementy pokryli gumowym podkładem... wnętrza i wnęki były pomalowane.

Ale jak to mówią - skąpy płaci dwa razy.

Robimy kompleksowo i od początku. W całości. Może ktoś podpowie gdzie zamówić naklejki z VINem? ?

Miała być szarość z palety BMW, ale chyba by wyszedł niezły mezalians jakbym się gdzieś pokazał przebrany w dravit grey, więc zostanie coś ciut ciemniejszego. Ale z warstwą złota. Ot, żeby się te felgi dobrze komponowały...

image.php?di=DJAY

A tymczasem drugi projekt już dotarł i zaczął jeździć o własnych siłach. Od roku uczyłem się offroadu na lajcie w starym Pajero (w Europie występuje jako Shogun). Jakieś podstawowe mody, typu lift 3", dystanse, większe koła, kompresor i dużo, dużo DUŻO nauki. W ciągu tego roku zrobiłem prawie 25k tym Paździero (mniej niż 3k Audi) i powiem bez bicia, że już dziś innego auta nie potrzebuję.

image.php?di=JWYM

Do czasu... bo apetyt rośnie w miarę jedzenia. A to silnik za mały, a to rozstaw osi za krótki, a to przełożenia nie takie, a to prześwit nie ten... Upolowany na początku roku na aukcji w Japonii dotarł po 3 miesiącach. Kolejne dwa tygodnie ciężkich prac warsztatowych i jest już. Gotowy do jazdy. A jazdy jest coniemiara. Aż żal wysiadać z samochodu.

image.php?di=RVQH

Auto genialnie się sprawuje na pustyni. A i po górach pojeździ bez największego problemu...

Żona go nazwała Storm Trooper ?

image.php?di=XRZJ

Są tu jacyś fajni bezdroży?