Opublikowano 23 Czerwca23 Cze Przede wszystkim bardzo dziękuję. Bez Twojej pomocy byłoby mi trudniej to zrobić. Melduję: wszystko jest tak, jak napisałeś. Dobrze zapisałem parametryzacje, ale problem okazał się w okablowaniu. Zamieniłem kable i wszytko działa:) P.S. wyszli mi numer albo numer konta chce cie podziękowaćPozdrawiam O
Opublikowano 7 Lipca7 Lip W dniu 31.05.2026 o 12:34, Damian 84 napisał(a):Cześć poradziłeś sobie z tym plikiem? Skąd go pobrać?Witam nie posiadam plików w programie. Czy ktoś by udostepnił (AU49X)
Opublikowano 19 Lipca19 Lip W dniu 7.07.2026 o 20:34, Damian 84 napisał(a):Witam nie posiadam plików w programie. Czy ktoś by udostepnił (AU49X)Witam już pytałem w innych wątkach. Czy ktoś posiada pliki ODIS E sterownik 8W0907064EC pliki do konwersji- pliki tylnych lamp?
Opublikowano 20 Lipca20 Lip Cześć przesyłam zdjęcie ze sterownika. Nie posiadam VCP. Pliki mam standardowe do Odis E. aktualizacja. Potrzebuje plików lamp na EU w formacie XML
Opublikowano 20 Lipca20 Lip Wiem. VCDS robi szybki. Potrzebuję pliku pod OdisE. Sterownik BCM2 8W0907064EC. Auto fizycznie mam 100km. od domu i zrobiłem tylko zdjęcie sterownika- nie wpadłem aby zrobić pełny scan. Przepraszam za zamieszanie, jeżeli nie ten dział i inne programy.
Opublikowano 20 Lipca20 Lip Wykonaj protokół diagnozy i go tutaj wrzuć. Jak robisz Auto-Scan Odisem to na końcu jest możliwość zapisania do formatu PDF i html Edytowane 20 Lipca20 Lip przez lucasek
Opublikowano 20 Lipca20 Lip Dzięki. Myślałem, że wystarczy to co wysłałem. Co jeszcze potrzebne? Jest zdjęcie- sterownik, wersja.
Opublikowano 20 Lipca20 Lip Log-A5 USA-WAUENCF57JA082684-103972km.txtCześć wybaczcie mam scan VCDS po ściągnięciu auta z lawety
Opublikowano 20 Lipca20 Lip 17 godzin temu, Muskel1 napisał(a):Wrzuć pełny auto-scaDzięki.Sterownik i wersję przesłałem na zdjęciu.
Opublikowano 20 Lipca20 Lip 1 minutę temu, Damian 84 napisał(a):Dzięki.Sterownik i wersję przesłałem na zdjęciu.Potrzeba jeszcze czegoś? Czy posiada ktoś z grona pasujący plik? BCM2 8W0907064EC pod OdisE w formacie XML? Pełny scan nic nie wnosi. Potrzebuje pliki modułu 46. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie postem.
Opublikowano 24 Lipca24 Lip Odpowiedziałem Ci w innym temacie.https://a4-klub.pl/topic/507220-vcp-i-problem-z-parametryzacj%C4%85-lamp-w-audi-a5-f5-z-usa/page/2/#findComment-5838792 Edytowane 24 Lipca24 Lip przez Muskel1
Opublikowano 29 Lipca29 Lip Cześć mam Audi a5 f52018 z USA ktoś robił konwersja mi na eu wszystko działa światła kierunki tylko nie dołożył ktoś przeciwmgielne tylne mam przełącznik już europejski kabel doprowadzony do modułu komfortu z lampy tylko mam problem z kodowaniem. Napisałem może co i jak trzeba zakodować