PLZ Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) Hej, w końcu udało mi się znaleźć cos co mnie interesuje. Przebieg po sprawdzeniu wydaje się legitny. Niestety serwis co 30 tys no, ale nie można mieć wszystkiego. Mógłby ktoś spojrzeć na ogłoszenie i powiedzieć co według was jest nie tak? Jestecie wstanie cos jeszcze po vinie odczytać, czy musze prosić o kartkę z wyposażeniem z książeczki/bagażnika . Używane Audi A4 - 139 000 PLN, 135 000 km, 2016 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Audi A4, Niebieski, Diesel, 272 KM, 2 967 cm3 Sprawdziłem w carVerticalu i były 2 szkody i zgaduje ze do nas trafił na lawecie. Edytowane 14 Marca 2023 przez PLZ
Muskel1 Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 Na plus silnik i skrzynia oraz duża nawigacja i VC. Na minus lampy, przód xenon, tył żarówki. Przed kupnem zwróć uwagę na to czy wałki stukają.
krzysiek_f Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) Wejdź na forum do działu sprzedam auto/B9 Edytowane 14 Marca 2023 przez krzysiek_f
Rekomendowane odpowiedzi