Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Cześć doprowadziłem w końcu auto do ładu został mi tylko komunikat na FIS z czujnika zużycia klocków poprzedni właściciel nie mam pojęcia czemu wrzucił klocki bez czujnika… chciałem poprzez VCDS to wyłączyć ale 17 - wskaźniki 07 - kodowanie i odjąć 1 ale nie mam od czego bo są same zera ktoś coś ?
Muskel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Nie ma kodowania wyłączającego sam komunikat zużycia klocków. Można tylko w adaptacjach przestawić na licznik bez FISa i wtedy nie będzie nie tylko komunikatu o zużytych klockach nie pokazywało, alę żadnych komunikatów nie będzie.(stan płynów, żarówki itp.)
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma kodowania wyłączającego sam komunikat zużycia klocków. Można tylko w adaptacjach przestawić na licznik bez FISa i wtedy nie będzie nie tylko komunikatu o zużytych klockach nie pokazywało, alę żadnych komunikatów nie będzie.(stan płynów, żarówki itp.) To jakieś how to żeby specjalnie nowych klocków nie kupować? Oraz czy można włączać „wyjca” od niezapietych pasów?
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Rozwiązanie Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Musisz kupić klocki z czujnikiem. 1
Langista Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zrób zworkę na dwóch pinach w kostce i błąd zniknie.
Muskel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 10 minut temu, MARCIN_XYZ napisał(a): czy można włączać „wyjca” od niezapietych pasów? W kodowaniu w zegarach. W drugie miejsce od prawej na 0. xxx?1: Gurtwarnung 0 - keine Gurtwarnung (oder NAR alt - bis KW 45/2004) 3 - Gurtwarnung (NAR neu - ab KW 45/2004) [
Muskel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 7 minut temu, Langista napisał(a): Zrób zworkę na dwóch pinach w kostce i błąd zniknie. Czyli druciarstwo Stąd ta nazwa
Langista Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Czyli druciarstwo Stąd ta nazwa Jak na klockach dużo mięsa to szkoda wymieniać ?
Muskel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Trzeba tylko pamiętać o tym, że czujnik zużycia "wyłączony" i co jakiś czas kontrolować stan klocków.
Rekomendowane odpowiedzi