Gość Opublikowano 8 Lipca 2023 Opublikowano 8 Lipca 2023 Cześć, czy jest ktoś w stanie sprawdzić logi czy z moim silnikiem wraz z turbo jest wszystko ok? jeśli tak z jakich grp zapisać logi?
przem8 Opublikowano 8 Lipca 2023 Opublikowano 8 Lipca 2023 47 minut temu, Frrrrr napisał(a): Cześć, czy jest ktoś w stanie sprawdzić logi czy z moim silnikiem wraz z turbo jest wszystko ok? jeśli tak z jakich grp zapisać logi? Masz podwieszony temat w dziale diagnostyka. Było poszukać, poczytać i dopiero temat zakładać. Tu aż kipi od logów, analiz itp.
Gość Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Gdybym coś znalazł nie zakładał bym tematu, a po za tym co mi dadzą kogoś logi jak chce ocenę swojego silnika ?😅 troszkę bezsens
przem8 Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 (edytowane) Pisałem dział diagnostyka. Ciężko co? Leniwe dupsko ... Godzinę temu, Frrrrr napisał(a): a po za tym co mi dadzą kogoś logi jak chce ocenę swojego silnika ? Wiedzialbys jakie grupy logować. Edytowane 9 Lipca 2023 przez przem8
Gość Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Bardzo leniwe… a tak poważnie to jestem nowym użytkownikiem forum i jeszcze nie wiem co gdzie jak , teraz już wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi