drOetker420 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Siema, mam problem ze słabo grającym tyłem w b7 Avant. Kupiłem radio Sony do tego jakąś przejściówkę na allegro i niby to gra, ale tył znacznie słabiej od przodu, subwoofer też nie daje tego fajnego basu i już nie wiem jak to rozwiązać, może ktoś też zakładał nieoryginalne radio
A4b6quattro Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Tył zawsze ciszej gra ,nie tak jak przednie.A jaki masz system Harman czy bose?
A4b6quattro Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Tak dla informacji Twojej.😉 System pasywny , zasilający przednie i tylne głośniki z radia. Pełny system aktywny Bose, zasila wszystkie głośniki ze wzmacniacza. System częściowo aktywny ,zasila z radia tylko przód , a cały tył , i subwoofer jest zasilany przez wzmacniacz.
A4b6quattro Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Pokaż tą przejściówke jeszcze,bo te z aledrogo ,to czasami źle piny są podpięty, wiem to sam po sobie ,jak kiedyś zmieniłem radio z concert 2 na bns.5.0😉
drOetker420 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2023 System zwykły czyli chyba Harman, tak wiem jak są zasilane głośniki i u mnie cały tył jest zasilany przez wzmacniacz. Na oryginalnym radiu tył gra znacznie lepiej niż na tym Sony
drOetker420 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Taka przejściówka mi podpasowala https://allegro.pl/oferta/adapter-audi-a2-a3-system-bose-tylne-glosniki-subw-10224553782
Rekomendowane odpowiedzi