Jump to content
IGNORED

lampki w drzwiach po otwarciu (czerwone)

Go to solution Solved by Muskel1,

Recommended Posts

Posted

w jakich warunkach zapalają się lampki na dole drzwi te czerwone, od czego to zależy? po zmroku?

u mnie nie świecą - czy to tylko odblaski? patrzyłem w Q3 tez nie świeci a starsze a3 2003 świeci

światła na auto i też nie świecą

• Solution
Posted

Masz tylko odblaski.

Zapalają się razem z dolnymi białymi lampkami tapicerki.

Musisz sobie dołożyć.

Posted

ok dzięki - niezła lipa 😠

Posted

No z tymi lampkami akurat mało satysfakcjonująca zmiana w porównaniu z poprzednimi modelami.

Ale nie ma co narzekać, bo zarówno A4 B9 jak i Q5 FY nie mają już w najbiedniejszych standardowych wersjach lamp halogenowych oraz zwykłego radia. Wszystkie mają przynajmniej bixenony i nawigację na pokładzie, tak że nie tylko negatywne zmiany:wink:

Posted
17 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

No z tymi lampkami akurat mało satysfakcjonująca zmiana w porównaniu z poprzednimi modelami.

Ale nie ma co narzekać, bo zarówno A4 B9 jak i Q5 FY nie mają już w najbiedniejszych standardowych wersjach lamp halogenowych oraz zwykłego radia. Wszystkie mają przynajmniej bixenony i nawigację na pokładzie, tak że nie tylko negatywne zmiany:wink:

oczywiście ale oszczędność parę euro na sporych kwotach nowych aut to trochę słabe

widziałem chyba ostatnio nowe a6 gdzie ledy były włączone przód i tył (zapłon) i przy otwartych drzwiach też te lampki nie świeciły :)

Posted

No niestety, nie mają.