Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi connect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, mhmm napisał(a):

Skąd mogę wziąć kod 10 cyfrowy do aktywacji? Niestety tej zawieszki nie mam. A fizycznie gdzieś z auta mogę to przeczytać lub kluczyka ? Czy muszę dzwonić do audi i jaki tego koszt ?

Podjedź do Audi lub zadzwoń . W Audi powinni Cię przypisać jako użytkownika głównego . W serwisie jak będzie ktoś ogarnięty to Ci to pomoże uruchomić  bez tego kodu . Telefonicznie też - kiedyś był tu podawany nr . telefonu , ale myślę że sobie poradzisz . 

Opublikowano

Bez kodu nie ma szans. Koszt kodu to było coś koło 50€.

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej , można uruchomić bez kodu . Podjechać do ASO , albo zdzwonić / napisać do Centrum Wsparcia dla Klientów Audi - Audi Connect . tel . 00 800 121 6780  lub mailowo  [email protected]

Tak , koszt kodu to około 200 zł. U nas ( Audi Sosnowiec ) gość mi w pare minut uruchomił bez kodu . Zresztą przez telefon też Cię poprowadzą jak za rękę :wink: .

Edytowane przez mariusz36

Opublikowano

Napisz w każdym razie czy i jak Ci się udało. Tu w Niemczech bez kodu ani rusz, wię dziwi mnie to, że w PL jest inaczej.

Opublikowano
1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a):

Napisz w każdym razie czy i jak Ci się udało

Podjechałem do ASO u nas , chciałem zakupić ten kod . Najpierw poszedłem na serwis zapytać co i jak . Gość powiedział że żadnego kodu nie trzeba - dałem mu telefon - zainstalował mi aplikację , potem coś na komputerze powpisywał , podał mi kod jaki miałem wpisać - ( nie dziesięcio cyfrowy tylko ośmio ) i w aucie przypisało mnie jako głównego właściciela . Pokazało mi auto , książkę serwisową , tankowanie , przebieg . Tylko u mnie większości pisało / piszę że licencje były próbne sześcio miesięczne i wygasły . Dzwoniłem potem na wyżej podany numer do Audi Connect i ( tu akurat Pani ) posprawdzała mi wszystko , potwierdziła że wszystko jest OK . 

13ABC29A-7DD0-428E-ADA9-A8BA9AC68789.thumb.jpeg.af7ffc223b5a7be2a23470ce38b2822e.jpeg994005E7-5F4E-4202-A60A-5FDDF65CE708.thumb.jpeg.d98eef274793e85afbc47cdd70d60822.jpeg

Edytowane przez mariusz36

Opublikowano

Ciekawa sprawa. 

Opublikowano

Potwierdzę że w UK też można bez bez kodu pojazdu ustawić głównego użytkownika ponieważ właśnie w poniedziałek przeszedłem taki proces telefonicznie ! W moim wypadku NIE BYŁO żadnych opłat ! Poniżej odpowiedz Audi na mój email.  z pytaniem o odzyskanie kodu.

Zrzut ekranu 2023-09-21 181658.png

Zrzut ekranu 2023-09-21 181752.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam auto z USA i po konwersji na Europę nie mam możliwości z pozycji radia wpisania użytkownika głównego też tak macie czy konwersja jest źle zrobiona? Vehicle codę dostałem w Audi za 5 zł :) wpisałem go do aplikacji ale resztę trzeba zrobić w samochodzie a nie mam opcji na radiu :(