Mariusz96 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 (edited) Witam. Potrzebuje numer napinacza łańcucha ,który będzie pasował do mojego samochodu ,ale bez zmiennej fazy rozrządu. W sklepie nie potrafią mi dobrać takiego napinacza. 1.8 T BFB 163 KM Numer Vin WAUZZZ8E74A109604. Będę zmieniał na normalny napinacz bez zmiennej fazy rozrządu ,dlatego potrzebuje numery części . Bym był bardzo wdzięczny. Pozdrawiam . Edited September 5, 2023 by Mariusz96
george Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Napinacz bez cewki to 058109217B, był montowany w np. AEB. AVJ, BFB oraz BEX już miały ze zmienną fazą.
Mariusz96 Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 4 minuty temu, george napisał(a): Napinacz bez cewki to 058109217B, był montowany w np. AEB. AVJ, BFB oraz BEX już miały ze zmienną fazą. Dzięki kolego ... Jutro zadzwonię do sklepu i spytam się o cenę wraz z łańcuchem i wszystkim co potrzebne do montażu . Chodź tu jest chłopak ,który sprzedaje części . Mam nadzieję ,że ta zmiana zostawi tą dynamikę auta ,co jest . Jeszcze tylko Podjade do kolesia tu z forum aby mi to wyłączył w programie. Pozdrawiam .
george Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Sprzedażą części zajmuje się @Wandej @dzik . 2 minuty temu, Mariusz96 napisał(a): Mam nadzieję ,że ta zmiana zostawi tą dynamikę auta ,co jest . W przypadku A4 brak fazatora nie wpływa na funkcjonowanie auta. 3 minuty temu, Mariusz96 napisał(a): Jeszcze tylko Podjade do kolesia tu z forum aby mi to wyłączył w programie. Jeżeli W-Wa to WWE Tuning.
Mariusz96 Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 3 minuty temu, george napisał(a): Sprzedażą części zajmuje się @Wandej @dzik . W przypadku A4 brak fazatora nie wpływa na funkcjonowanie auta. Jeżeli W-Wa to WWE Tuning. Do Warszawy mam akurat 35 km .Dzięki za info . Napisze do @dzik jeszcze raz w tej sprawie .
szpakuziom Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 9 godzin temu, Mariusz96 napisał(a): Do Warszawy mam akurat 35 km .Dzięki za info . Napisze do @dzik jeszcze raz w tej sprawie . Bierz oryginalny napinacz, ale z ASO, bo będziesz zmieniał za miesiąc...
Mariusz96 Posted September 6, 2023 Author Posted September 6, 2023 54 minuty temu, szpakuziom napisał(a): Bierz oryginalny napinacz, ale z ASO, bo będziesz zmieniał za miesiąc... Ale piszesz o tym bez zmiennej fazy ? 10 godzin temu, george napisał(a): Sprzedażą części zajmuje się @Wandej @dzik W przypadku A4 brak fazatora nie wpływa na funkcjonowanie auta. Mogę jeździć z odpiętą wtyczą napinacza ?bo jak go odepnę jest dużo ciszej ? Wręcz wszystko zanika.
Mariusz96 Posted January 12 Author Posted January 12 W dniu 6.09.2023 o 05:45, szpakuziom napisał(a): Bierz oryginalny napinacz, ale z ASO, bo będziesz zmieniał za miesiąc... Miałeś rację kolego , padł po dwóch miesiach ,ale miał numer KSP 7005 . Produkcja 28.10.2022. Zbieram kasę na orginał bez fazatora.
Recommended Posts