Mat77 Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Siema, krótkie pytanie czy jest duża różnica między zwykłym nagłośnieniem a bose ? Dajcie znać.
Muskel1 Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Siema, użyj wyszukiwarki. 1
Mat77 Opublikowano 3 Października 2023 Autor Opublikowano 3 Października 2023 Chodzi mi o odczucia ze słuchania muzyki z bose i standardowego car audio
Muskel1 Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Pomęcz wyszukiwarkę kolego, bo temat był wielokrotnie poruszany na forum i co trochę pojawiają się nowi użytkownicy i zamiast poszukać otwierają kolejne nowe tematy.
P.Wiśnia Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Jeżeli chodzi o dźwięk to różnica jest, bo BOSE gra lepiej. Jeżeli chodzi o instalacje to jest duża różnica, inny przekrój przewodów. Wszystkie głośniki zasilane są przez wzmacniacz.
sahipp Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 z tego co ja mogę powiedzieć w a4 b6 to bose vs wersja z aktywnym tyłem to bose gra troszkę ciszej ale za to lepiej... audiofile zaś twierdzą że w tych latach nagłośnienie audi co by nie omawiać to i tak kibel i robią własne rzeźby... ja natomiast audiofilem nie jestem i jak dla mnie zarówno pierwsza jak i druga opcja jest zadowalająca... nie wiem tylko jak w tym zestawieniu spisują się oba systemy wobec podstawowej wersji nagłośnienia... chodź w tym przypadku jest prościej poprawić, gdyż o ile się nie mylę w standardzie nie ma dodatkowego wzmacniacza na tył... zresztą jak wspomniał @Muskel1 tych tematów w cholerę i o jeden więcej, więc poszukaj...
Rekomendowane odpowiedzi