Tomafx Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Kolejny punkt z listy zrealizowany, będzie wiekszy intercooler dla lepszej efektywności pracy silnika i być może stage 1 w późniejszym czasie. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Tomafx
Tomafx Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2024 3 minuty temu, Gorczyk napisał(a): Takie rzeczy mi się podobają 😁 Dziękuję, mi również. 👍 1
Tomafx Opublikowano 5 Stycznia Autor Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Intercooler już założony. Wszystko p&p. W lato okaże się czy jak się sprawuje. Czekam jeszcze aż będzie dostęp do skrzyni dl 382v2, wtedy zrobię soft silnika i skrzyni. Edytowane 5 Stycznia przez Tomafx 1
Tomafx Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Zaraz będzie 10 tys km przejechane, to trzeba zrobić serwis olejowo- filtrowy. 1
Tomafx Opublikowano Poniedziałek o 13:33 Autor Opublikowano Poniedziałek o 13:33 (edytowane) Przyszedł czas na lato. Zastanawiałem się nad oponami ale oparłem się na opini D4NTE i kupiłem Pirelli P Zero z homologacją Porshe 245/35/20. Potwierdzam, wyglad ok, spory rant ochronny felgi, delikatny "naciąg" i trochę lepszy komfort. Także kolega trafił w 10-tke z tymi oponami, a felga 20 cali robi jednak robotę w tej "budzie". Edytowane wczoraj o 13:01 przez Tomafx 1
egon47 Opublikowano Poniedziałek o 17:22 Opublikowano Poniedziałek o 17:22 W końcu się pięknie prezentuje koła dodały jej uroku 😍
Tomafx Opublikowano Poniedziałek o 18:55 Autor Opublikowano Poniedziałek o 18:55 1 godzinę temu, egon47 napisał(a): W końcu się pięknie prezentuje koła dodały jej uroku 😍 Dziękuję, chyba optymalny wzór felg dla tej budy.
Tomafx Opublikowano Poniedziałek o 19:46 Autor Opublikowano Poniedziałek o 19:46 Teraz muszę zaciski pomalować. Zastanawiam się w jaki kolor. Narazie myślę o szary polysk, albo miebieski pod kolor nadwozia.
Rekomendowane odpowiedzi