Muskel1 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 44 minuty temu, ClassicAudiA4 napisał(a): Czy te są właściwe? Na Mib Solution się znajdują : P350_N60MIBSCALE1_EU_NT_Q1.23 ECE 2024 (V03959803PS) ? Obecnie są to ostatnie do wersji MH2S.
gabber Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października W dniu 21.10.2024 o 11:00, ClassicAudiA4 napisał(a): Dzięki, dam znać czy się udało. Korzystałem już z tego wcześniej z MIB helper. Wchodzę w MIB helper, wpisuję aktualne firmware, w punkcie drugim klikam HERE, przekierowuje mnie na stonę MIB Solution. I tam akurat nie wiem jak szukać danego pliku, który mnie interesuje. Po aktualizacji softu do 2035 z nowego linku to wszystkie urządzenia ci zaktualizowało? Widziałem że wcześniej robiłes aktualizacje i przy niektórych komponentach były minusy. A jak teraz ?
ClassicAudiA4 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 3 godziny temu, gabber napisał(a): Po aktualizacji softu do 2035 z nowego linku to wszystkie urządzenia ci zaktualizowało? Widziałem że wcześniej robiłes aktualizacje i przy niektórych komponentach były minusy. A jak teraz ? Soft zaktualizowany, aktywacja congo wykonana, wgrane nowe mapy oraz punkty POI. Sytuacja wygląda tak jak na zdjęciach poniżej. Proszę fachowców o rzucenie okiem czy jest ok wszystko.
gabber Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 13 godzin temu, ClassicAudiA4 napisał(a): Soft zaktualizowany, aktywacja congo wykonana, wgrane nowe mapy oraz punkty POI. Sytuacja wygląda tak jak na zdjęciach poniżej. Proszę fachowców o rzucenie okiem czy jest ok wszystko. Co oznacza N/A a co N przy aktualizacji softu?
Hugo Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 9 minut temu, gabber napisał(a): 13 godzin temu, ClassicAudiA4 napisał(a): Co oznacza N/A a co N przy aktualizacji softu? Not applicable lub not available i No zapewne 🤔
Jaqbz Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Cześć Wszystkim, Mam taki przypadek, zaktualizowałem system do MHS2-ER-AU-P2035 następnie zrobiłem pach od Congo: dlphi.sh, wszystko przebiegło pomyślnie, wgrałem najnowsze mapy na kartę sd i pojawił się komunikat że "dane nawigacyjne są nieważne" Jaka może być tego przyczyna? coś pominąłem lub źle zrobiłem?
Jaqbz Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października P350_N60MIBSCALE1_EU_NT_Q1.23 ECE 2024 (V03959803PS) z mib oraz 2024_MHS2 z chyba Twojego linku w obu ten sam komunikat
Muskel1 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Sprawdź w kodach FEC jakie masz kody.
Jaqbz Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) 00060900 legalne 00070200 legalne 023000f0 legalne 023100f0 legalne 023d00f0 legalne 025000f0 legalne 025100f0 legalne 025d00f0 legalne Edytowane 24 Października przez Jaqbz
Muskel1 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Kod na mapę masz lifetime więc powinno działać. Jaką kartę SD wsadzasz do czytnika? micro-SD w adapterze czy SD?
Jaqbz Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października micro SD w adapterze, przy aktualizacji i patchu nie było z nią problemów, sformatowana z exFat na Fat32 spróbuje na innej karcie tez micro i ze starszą mapą i zobaczymy co wyjdzie
Muskel1 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października To spróbuj tylko kartą SD. Niektóre micro SD sprawiają problemy
Jaqbz Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października na karcie tylko SD tez jest to samo...
Jaqbz Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października usunąć ten wgrany i ponownie wgrać czy wgrać na tego co już jest?
Rekomendowane odpowiedzi