Darkus34 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Dobra już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia I co w związku z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsko Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 22 godziny temu, Darkus34 napisał(a): Wrzuci ktoś link do najnowszych punktów POI bo wszystkie jakie znalazłem to wygasły, z góry dzięki. https://www.digital-eliteboard.com/threads/blitzerdaten-stationaer-mobil-europa-von-poi-base-mmi-touch-4g-mmi-navigation-plus.490581/page-5 Masz tutaj, są aktualizowane w miarę na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 22.04.2024 o 21:29, Darkus34 napisał(a): Wrzuci ktoś link do najnowszych punktów POI bo wszystkie jakie znalazłem to wygasły, z góry dzięki Z kwietnia My Files WWW.MEDIAFIRE.COM MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz19tdi Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Moja nawigacja nie widzi aktywatora congo, aktywator z rozszerzeniem .sh jest wypakowany z paczki bezpośrednio na sformatowaną kartę pamięci (format fat32), kartę wkładam do slotu nr 1, w slocie 2 brak karty, odpalony zapłon na co najmniej 5 min, nawigacja w trybie radia FM, wyświetlacz nie reaguje, jakieś podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca A szklana kula podpowie nam jaką masz nawigację..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz19tdi Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Wypróbuj na innej karcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz19tdi Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Kupiłem na miesiąc audi connect i wrzuciłem najnowsze mapy na kartę, zadziałały bez patcha, zobaczymy co będzie po wygaśnięciu licencji, ale na razie hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassicAudiA4 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Cześć. Próbowałem zaktualizować dziś soft w moim audi a4 b9 2016 rok. Pierwotna wersja mhs2_er_eu_p0448 MU: 0148. Jestem w trakcie aktualizacji do wersji MHS2-ER-AU-P2035 mu: 0235. Do aktualizacji było 25 plików. Przy 18 aktualizacja się zatrzymała i była informacja ze nie można zaktualizować. Aktualizacją została przewana. Niby wersja jest nowa ta która chciałem ale nie wszystkie pliki są zaktualizowane. Wyślę poniżej zdjęcia. Co w takiej sytuacji zrobić? Plik pobrałem z linku który był w pdf w instrukcji od Congo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Pobierz Firmware z innego źródła i zainstaluj na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassicAudiA4 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Czy jesteś w stanie nakierować mnie na inne źródło? Szukam wszędzie i nie mogę znaleźć. Na Mibsolution patrzyłem ale też nie widzę tam tego. Lub może ktoś ma i jest w stanie podesłać. Na niemieckich forach też nieaktywny plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października MIB-Helper.com - VAG Infotainment System toolset MIB-HELPER.COM Check VAG Infotainment System details Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 11 minut temu, ClassicAudiA4 napisał(a): Czy jesteś w stanie nakierować mnie na inne źródło? https://mega.nz/file/AkJk3KwR#MWV2wOU-SfS3aedH9hnGYWi_npBh_ex8LIDcrchrcWU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassicAudiA4 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Dzięki, dam znać czy się udało. Korzystałem już z tego wcześniej z MIB helper. Wchodzę w MIB helper, wpisuję aktualne firmware, w punkcie drugim klikam HERE, przekierowuje mnie na stonę MIB Solution. I tam akurat nie wiem jak szukać danego pliku, który mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassicAudiA4 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 8 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Pobierz Firmware z innego źródła i zainstaluj na nowo. Twój plik zadziałał. Firmware zaktualizowany. Nie skasowałem jaka narazie błędu bo nie miałem takiej możliwości. Wgrałem aktywator Congo - pomyślnie. Teraz próbuję wgrać patch 2035. Jednak nie czyta mi karty, nie wykrywa. Czy błąd leży w tym że nie został usunięty błąd w sterowniku F5? Pliki, które znajdują się w patchu umieściłem na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Aktywator Congo patc**je jednostkę 5F. Nic innego tam nie wgrywasz. Kolejność jest następująca: najpierw aktualizujesz Firmware, następnie aktywator. Na koniec mapki na kartę SD i kartę do czytnika. To wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassicAudiA4 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października W dniu 8.04.2024 o 07:44, Jari1234567 napisał(a): Z tego co pamiętam to tak. Wszystko jest opisane na tym forum w A4 B9 bo ja właśnie tam szukałem co i jak i bez problemów mi się udało podnieść soft do P2035, wgrać "Activator MHS2_Activator_Made_By_Congo_v2.5_Nevermore.zip" potem patch "_patch_P2035_v2.7z", nowe mapki i na koniec PPOI. Muskel1 napewno nie wgrywać patch 2035? Urzotkownik Jari1234567 pisał inaczej wyżej, że wgrywał patch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassicAudiA4 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października (edytowane) 21 minut temu, ClassicAudiA4 napisał(a): Muskel1 napewno nie wgrywać patch 2035? Urzotkownik Jari1234567 pisał inaczej wyżej, że wgrywał patch. Doczytałem. Wszystko jasne w temacie. Ewentualnie jeżeli ktoś może podrzucić najnowsze mapki to będę wdzięczny. Czy te są właściwe? Na Mib Solution się znajdują : P350_N60MIBSCALE1_EU_NT_Q1.23 ECE 2024 (V03959803PS) ? Edytowane 21 Października przez ClassicAudiA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października (edytowane) 49 minut temu, ClassicAudiA4 napisał(a): Urzotkownik Jari1234567 pisał inaczej wyżej, że wgrywał patch. Niestety ale mylił się. Edytowane 21 Października przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi