Lolik561 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Witam Serdecznie ... Mam problem z piszczeniem w okolicach rozrządu, przy samym kole pompy Gdy silnik mocno się zagrzeje to piszczenie ustaje. Silnik to 1.9 TDI AFN Rok produkcji 98 Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Lolik561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Pewnie pasek alternatora. Ściągnij go i sprawdź czy piszczenie ustało dla pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolik561 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 44 minut temu, Fazii napisał(a): Pewnie pasek alternatora. Ściągnij go i sprawdź czy piszczenie ustało dla pewności No właśnie to nie od alternatora, tylko źródło piszczenia jest na górze silnika nie przy Alternatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 A rolka na górze ta między kołem wałka a kołem pompy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolik561 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Nie zdejmowałem osłony ale może tak być.... dołączam filmik. To szuranie to wentylator. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Lolik561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Lolik561 Opublikowano 13 Stycznia Autor Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia To była rolka paska wielorowkowego. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi