Dejwi Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Witam, jestem nie w temacie, a nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi Czy do reflektorów depo można wsadzić mechanizm podnoszenia się soczewki oraz ksenon. Seryjnie miałem ksenon, ale zostały uszkodzone i szukam lamp z czarnym środkiem. Dziękuję za informację i przepraszam jeśli ktoś juz poruszał ten temat
A4b6quattro Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Przekładasz silniczki, do nowych reflektorów ,ja przekładałem do Depo i jest ok.
Rob@k Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) A te depo nie są na zwykle zarówki? Edytowane 15 Stycznia przez Rob@k
Ivanek Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, Rob@k napisał(a): A te depo nie są na zwykle zarówki? Są depo na xenon
Gwerty Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia do zwykłych lamp . wystarczy dołożyć jeden przewód z pinami do instalacji i można uruchomić samopoziom , oczywiście musi być silniczek krokowy. zwiana odbłyśnika ze zwykłej h7 na xenon d1s ,d2s to tez zadem problem. wszystko p&p
Dejwi Opublikowano 17 Stycznia Autor Opublikowano 17 Stycznia W dniu 15.01.2024 o 16:47, Ivanek napisał(a): Są depo na xenon Są również z czarnym środkiem, czy tylko zwykłe?
Ivanek Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Godzinę temu, Dejwi napisał(a): Są również z czarnym środkiem, czy tylko zwykłe? Nie wiem, srebrne widziałem na pewno
Rekomendowane odpowiedzi