Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Podwójny wydech wzór S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie sobie na 20 sekundę:) Który lepiej brzmi?

Dźwięki dochodzące z wydechu robią wrażenie :good:

Opublikowano

http://vimeo.com/10690683

dajcie sobie na 20 sekundę:) Który lepiej brzmi?

nic prawie nie slychac... co to za uklad wydechowy ? seria ?

ps. zajebis... zlocik :good:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 11:27_________________________________________________

CO WY WSZYSCY UPARLISCIE SIE NA STYLISTYKE S4

bo jest fajniejsza od seryjnej. jak masz jakas lepsza alternatywe dla serii to podziel sie :wink4:

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Oettinger, ABT, Rieger, Zender, Votex , Caractere , Kerscher , Sportec , JE Design , UBERHAUS , Hofele... itd.

Opublikowano

ps. zajebis... zlocik :good:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 11:27_________________________________________________

CO WY WSZYSCY UPARLISCIE SIE NA STYLISTYKE S4

bo jest fajniejsza od seryjnej. jak masz jakas lepsza alternatywe dla serii to podziel sie :wink4:

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Oettinger, ABT, Rieger, Zender, Votex , Caractere , Kerscher , Sportec , JE Design , UBERHAUS , Hofele... itd.

jeśli chodzi o wieś-tuning to napewno

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________najlepsze firmy tuningowe dla Audi na Swiecie :gwizdanie:

a tu wies tuning :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________najlepsze firmy tuningowe dla Audi na Swiecie :gwizdanie:

co nie jest jednoznaczne z tym że musi mi się podobać. :wink4:

Nie widziałem jeszcze żadnego ładnego pakietu do A4 B7 poza pakietem z S4 lub DTM.

Reszta robi moim zdaniem z auta choinki... Na Święta można założyć ale żeby z tym na stałe jezdzić... :wink4::decayed:

Opublikowano

ok rozumie nie musi sie wszystko / wszystkim podobac - ale to przeciez nie wies tuning :gwizdanie:

Opublikowano

ok rozumie nie musi sie wszystko / wszystkim podobac - ale to przeciez nie wies tuning :gwizdanie:

no z tym wieś-tuningiem może troche przesadziłem, ale uważam że te pakiety robią troche z auta choinke :wink4:

Opublikowano

każdy ma swoje gusta więc spokojnie :wink4:

Petrox o jakich kosztach mowa, gdybyście mieli spawać taki wydech do 3.0TDI, cena dosyć konkurencyjna ? Czy np przy sofcie i montażu IC, można liczyć na jakieś zniżki ?

Opublikowano

kurcze jak ta 3.0 chodzi :kox: tyle ze to benzyna

Opublikowano

faktycznie da się z V6 uzyskać naprawę fajny dźwięk :gwizdanie:

Opublikowano

Nie widziałem jeszcze żadnego ładnego pakietu do A4 B7 poza pakietem z S4 lub DTM.

Reszta robi moim zdaniem z auta choinki... Na Święta można założyć ale żeby z tym na stałe jezdzić... :wink4::decayed:

Fakt, że czasami nawet renomowane firmy tuningowe potrafią przekombinować i stworzyć potwora :>

Ale są też i takie, które mają ciekawe projekty :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w takim razie proponuje wysłać foty do tvn turbo i czekać czy TeDe wybierze je do wieś tuningu a wtedy wszystko będzie jasne :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jaki jest koszt tego wydechu?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam, dziś zrobiliśmy wydech do 3,0tdi 204PS. Wydech od dp 70mm czyli 2,75 cala przechodzący w 2x65mm czyli 2,5 cala. Myslę że dzwięk bardzo zbliżony jak nie lepszy do milteka. A i jakość wykonania sporo lepsza.

dsc00606qn.jpg

Oraz filmik jak to gada:

http://www.youtube.com/user/EcuProject1#p/a/u/0/uB4M0sM9wbE