Tomeks Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 chciałbym usłyszeć jak mruczy klekot z wyrezanym wydechem
siemian Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 słyszałem 2 klekoty z wyrezanym wydechem i brzmią za***iście (Seat Leon 2.0 tdi 240km by CompSport, Skoda fabia 1.9 TDI 200km by CompSport) Na wolnych obrotach chodzą bez zniam, a jak depniesz to pięnknie buczą. Tyle że obydwa auta były z nieseryjnymi turbinami i wydechani przelotowymi (chyba miały tłumik)
Rosemeyer Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Mi udalo sie kupic oryginalny wydech od S4. Dzieki temu ze wieszaki sa identyczne wszystko pasowalo P&P. Wystarczylo odciac stary i przyspawac nowy. Efekt jest super (w kazdym razie mi sie podoba) - wszystko wyglada jak oryginal Uprzedzajac sugestie - dokladka pozostaje w oryginalnym kolorze
malik Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Heh, mam taki sam Przygotuj się teraz na wytykanie palcami na światłach i krzyki "patrz, idiota, cztery rury sobie zrobił" Bo to Polska właśnie
siemian Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Heh, mam taki sam Przygotuj się teraz na wytykanie palcami na światłach i krzyki "patrz, idiota, cztery rury sobie zrobił" Bo to Polska właśnie :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Piękna robota, też miałem takie plany a teraz się cieszę, że nie zrobiłem złodziejom podwójnego wydechu.\ Gratki Panowie
Rosemeyer Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Heh, mam taki sam Przygotuj się teraz na wytykanie palcami na światłach i krzyki "patrz, idiota, cztery rury sobie zrobił" Bo to Polska właśnie przywyklem do tego jak i do scigantow w calibrach wczesniej mialem leona cupre a przed nim ibize cupre a w niej ponad 200km, wiec widok gniewnego obok zadnego streeta nie jest mi obcy
martinzs4 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 CO WY WSZYSCY UPARLISCIE SIE NA STYLISTYKE S4
variocustoms Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Nie wszyscy hihi, jedni zrobili a inni nie zdążyli
Rosemeyer Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 CO WY WSZYSCY UPARLISCIE SIE NA STYLISTYKE S4 bo jest fajniejsza od seryjnej. jak masz jakas lepsza alternatywe dla serii to podziel sie
insane_Infinity Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Koledzy a jakie Koszta takiego Rezania?? Bo ja mam 140'tke i mam ochotę tak samo wyrezać ...tylko mam wydech z jednej strony..są jakieś problemy potem z podwójnym wydechem??
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 insane problemy mogą być jedynie z dopasowaniem tłumików i zakupem dokładki zderzaka - miałem też rezać duplex na JE Design ale złodzieje wzięli moje auto i szczerze to nie żałuję, że tego nie zrobiłem, z mojego punktu widzenia to najlepiej zrobić kopię S4 z dokładką i tłumikami i wywalić oznaczenia silnika
insane_Infinity Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dokładka to Nie problem W ASO jest za 137 PLN Netto....tylko ja mam ten wydech pojedynczy..a jak Gadałem z TUNE-UP to mówili że mogą potem być problemy ze mam założone dwie Puchy z wydechami.....dokładnie Nie wiem o co biega... koszta mnie tylko interesują bo nie wiem od czego zacząć.... Ps.Dokładkę już mam od S4.....wydechy też raczej nie problem ..ale tłumiki cholerka
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tłumiki od S4 pasują plug'n play, kwestia rurek, rozgałęźnika, jak masz dobrego mechanika od wydechów to kwestia kilku godzin roboty i wyrezasz - co do kosztów to się nie wypowiadam bo nie zacząłem fizycznie tematu
Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Podoba mnie się ten wydech. Avancik z tył fajnie wygląda - szersza oponka jeszcze zrobilaby robote Ale gratki za pomysl.[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 19:05_________________________________________________P.S. Ile takie rezanko po kosztorysie?
czarny Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 witajcie czy do montażu tego typu wystarczą takie żeczy: http://moto.allegro.pl/item828176108_audi_a4_s4_8k0_uklad_wydechowy_tlumik.html http://moto.allegro.pl/item848223406_zderzak_spoiler_audi_a4_sline_s4_sed_kombi.html oczywiście podłączenie itp w swoim zakresie pozdrawiam
Rosemeyer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 witajcie czy do montażu tego typu wystarczą takie żeczy: http://moto.allegro.pl/item828176108_audi_a4_s4_8k0_uklad_wydechowy_tlumik.html http://moto.allegro.pl/item848223406_zderzak_spoiler_audi_a4_sline_s4_sed_kombi.html oczywiście podłączenie itp w swoim zakresie pozdrawiam wszystko super, tylko ze to jest do B6. B7 ma dwie podwojne koncowki i inny "dyfuzor"
Rekomendowane odpowiedzi