wiciooo Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Witam! Nawet nie wiem pod jaki temat podpiąć post więc podpinam tutaj. Mianowicie już od pewnego czasu borykam się z dziwnym problemem, podczas dość mocnego hamowania przy niskich prędkościach jak i podczas skręcania z hamulcem słychać dziwne skrzypienie. Dodam również że dzieje się to kiedy auto się nagrzeje bądź podczas dłuższych tras wtedy dźwięk jest trochę głośniejszy. Kiedy jest mokro prawiące ogóle tego nie słychać. Zalaczam krótki filmik, wiem ze filmik nie odda tego dźwięku w 100% ale może ktoś miał podobnie. IMG_5820.mov IMG_5820.mov IMG_5819.mov
Przemo0711 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Witam. Mam teraz taki sam problem. Chciałem zapytać czy już rozwiązałeś go u siebie ? Wiesz może co to takiego ?
wiciooo Opublikowano 10 Sierpnia Autor Opublikowano 10 Sierpnia Jak sprawdzisz daj znać proszę czy pomogło.
Przemo0711 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Które dokładnie tą są ? Mógłbyś wstawić link do jakiegoś sklepu ?
Rekomendowane odpowiedzi