Szyszunia Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Witam Zastanawiam się nad zakupem interfejsu vcds i tu pytanie do osób, które już posiadają, bo nwm co wybrać HEX-V2® + VCDS® - Pro, czy HEX-NET® + VCDS® i VCDS-Mobile® - Pro, oczywiście najprawdopodobniej wybiorę któreś z ograniczeniem VIN, ale nwm które z tych dwóch opcji. Może ktoś z Was podpowie.
Muskel1 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Miałem kilka lat HEX- V2, obecnie mam HEX-NET. Jest możliwość korzystania z VCDS Mobile tak jak piszesz, ale nie oczekuj nie wiem czego, gdyż VCDS Mobile nie ma takich samych funkcji co VCDS na kompie. HEX-NET to przede wszystkim wygoda bez kabla ale jeżeli chcesz tylko na własne potrzeby, to lepiej zapłacić wersję pro, czyli bez linitu VIN i wybrać HEX-V2. Chyba, że cena nie gra roli, to HEX-NET. VCDS z ograniczonymi VIN będzie później trudno sprzedać. Oczywiście jest odpłatna możliwość odblokowania później VIN i przekształcić w ten sposób na wersję pro, ale cena jest moim zdaniem wysoka. Lepiej od początku zdecydować się na wersję pro. 1
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego V2 w zupełności wystarczy. Mobilny VCDS do niczego się nie przydaje.
Rekomendowane odpowiedzi