darek27 Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Czesc. Nie wiem czy dobry dzial wybralem do mojego problemu ale kto pyta nie bladzi. Pare miesiecy temu zapalila mi sie poduszka powiet. Okazalo sie ze gdzies nie laczy w fotelu. Blad zostal skasowany a tu znowu mi sie zapalila, po 4 miesiacach. Moje pytanie jest nastepujace czy mozna sprawdzic czy jest poduszka i czy to normalne ze mi sie zapala w tak krotkim czasie? Tylko prosze bez odp zebym w mur uderzyl to sie przekonam czy ja mam:) Czekam na odp, z gory dziekuje.
smartpc Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Błąd poduszki bocznej kierowcy bądź pasażera to częsty przypadek(ja u siebie kasuje przynajmniej raz w miesiącu). Pojawia się najczęściej po regulacji siedzenia (góra/dół) lub grzebaniu odkurzaczem pod fotelem :gwizdanie: Wystarczy lekko poruszyć kabelki w kostce i błąd praktycznie pewny...jedyna rada to odpowiednio przymocować przewody pod siedzeniem tak, żeby w kostkach się nie poruszały...powinno pomóc Najlepiej do akcji użyć plastikowe opaski do kabli... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi