miklass Opublikowano 2 Marca Autor Opublikowano 2 Marca to wszystko w mojej sprawie?? czy tego parktronika da rade jeszcze...??
Muskel1 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) To żeby pdc działało ustaw następująco: Edytowane 2 Marca przez Muskel1
miklass Opublikowano 2 Marca Autor Opublikowano 2 Marca Dobra działa wszystko!! Zdublowane miałem...Chłopie jesteś wielki.!!! Wielkie dzięki za pomoc.! Podaj blik to ci podeślę na jakąś flache za te robotę!!
Muskel1 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 9 minut temu, miklass napisał(a): Podaj blik to ci podeślę na jakąś flache za te robotę!! Nie ma takiej potrzeby, ale dziękuję za chęci Musisz w przyszłości uważać w zielonym menu, bo można sobie dużo poprzestawiać.
miklass Opublikowano 2 Marca Autor Opublikowano 2 Marca A jak bym chciał ustawić 4 tryb jazdy (individual) to też tam jest taka opcja??
Muskel1 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca W zielonym menu nie ma. Za pomocą programu diagnostycznego można uruchomić tryb indywidualny w adaptacjach.
Muskel1 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 3 godziny temu, miklass napisał(a): chciałem ustawić test akumulatora i sie wysypało W poliftach nie działa poziom naładowania aku.
Rekomendowane odpowiedzi