mijaci Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Potrzebuje pomocy Lampa LED audi kwadracik nie świeci podczas LED dziennych na biało Kierunek na pomarańczowo świeci Można to gdzieś w Polsce naprawić?
Muskel1 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Dość częsta usterka w matrixach poliftowych. W ASO tylko wymana lampy na nową. W Niemczech jest firma specjalizująca się w naprawie tego. Koszt 349€. Myślę, że w PL też powienes znaleźć jakaś firmę. Reparatur - Audi A4 S4 RS4 B9 Facelift - LED-Tagfahrlicht - Standlich, 349,90 € 7-LIGHTS.DE Wir bieten eine professionelle Reparatur des LED-Tagfahrlichtes deiner Audi A4 S4 RS4 B9 Facelift Scheinwerfer. Jetzt klicken und mehr erfahren.
mijaci Opublikowano 9 Marca Autor Opublikowano 9 Marca Nikt nie chce się tego podjąć Mam druga lampę uszkodzona z dobrym ledem Nie wiesz co to za firma w Niemczech?
Muskel1 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Nie mam doświadczenia z tą firmą ale wrzuciłem Ci u góry linka do tej firmy. Na Google mają bardo dobre opinie z tego co widzę (4.9/5) https://www.google.de/search?sca_esv=7e018ea08e96d11b&q=rezensionen für 7-lights&ludocid=5513892696634752721&ibp=gwp%3B0%2C7&hl=de-DE&sa=X&ved=0CAYQ5foLahcKEwjg97S3_uaEAxUAAAAAHQAAAAAQBA#lkt=LocalPoiReviews&arid=ChZDSUhNMG9nS0VJQ0FnSUQ1eUotVmRBEAE&lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D
mijaci Opublikowano 9 Marca Autor Opublikowano 9 Marca Myślałem że magiki są w Polsce ale widocznie nikt u Nas nie ma doświadczenia bo widać że zdjęć ze koleś w Niemczech robi robotę:)
Muskel1 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Wyślij lampę do niego, zawsze to taniej niż kupić nową. Do ceny musisz doliczyć koszty wysyłki z DE do PL 36,90 €
Rekomendowane odpowiedzi