kirku Opublikowano 11 Października Autor Opublikowano 11 Października (edytowane) 16 minut temu, dekiel 13 napisał(a): Daj w czarny połysk ramki atrap w zderzaku a górną całą czarną. Lusterka tez w czarny połysk ,wtedy bedzie to grały z listwami wokół okien. Dokładnie taki jest plan - niestety dopiero przez zimę, jak będę lakierować ją całą. Lusterka zostawię czerwone. Myślałem dolne listwy wrzucić szerokie i w czarny połysk. PS. Dzisiaj umyłem, więc pada. Edytowane 11 Października przez kirku 1
Monti Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października W dniu 11.10.2024 o 21:08, kirku napisał(a): Cześć, toczyłeś te felgi? Ile Cię wyniosły finalnie jak można wiedzieć? 1
kirku Opublikowano 26 Października Autor Opublikowano 26 Października W dniu 25.10.2024 o 13:21, Monti napisał(a): Cześć, toczyłeś te felgi? Ile Cię wyniosły finalnie jak można wiedzieć? Tak, felgi były robione u Sebastiana Wanata w Rajsku obok Oświęcimia. Rotor jest kustomowo ścięty przez niego. Wg mnie wygląda oryginalnej i nietuzinkowo - chociaż nieświadomie felga upodobniła się do BBS LM. Bez opon około 4000zł.
kirku Opublikowano 26 Października Autor Opublikowano 26 Października 3 godziny temu, Monti napisał(a): Ważyłeś taka felgę kiedyś z oponką? Nigdy nie miałem takiej potrzeby, z wagą nie walczę bo to żaden timeatack, walory czysto estetyczne. Turbo ciężkie nie są 🤭 jak kupię jakąś rolkę na zimę to Ci zważę ;>
Rekomendowane odpowiedzi