kirku Opublikowano 11 Października 2024 Autor Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) 16 minut temu, dekiel 13 napisał(a): Daj w czarny połysk ramki atrap w zderzaku a górną całą czarną. Lusterka tez w czarny połysk ,wtedy bedzie to grały z listwami wokół okien. Dokładnie taki jest plan - niestety dopiero przez zimę, jak będę lakierować ją całą. Lusterka zostawię czerwone. Myślałem dolne listwy wrzucić szerokie i w czarny połysk. PS. Dzisiaj umyłem, więc pada. Edytowane 11 Października 2024 przez kirku 1
Monti Opublikowano 25 Października 2024 Opublikowano 25 Października 2024 W dniu 11.10.2024 o 21:08, kirku napisał(a): Cześć, toczyłeś te felgi? Ile Cię wyniosły finalnie jak można wiedzieć? 1
kirku Opublikowano 26 Października 2024 Autor Opublikowano 26 Października 2024 W dniu 25.10.2024 o 13:21, Monti napisał(a): Cześć, toczyłeś te felgi? Ile Cię wyniosły finalnie jak można wiedzieć? Tak, felgi były robione u Sebastiana Wanata w Rajsku obok Oświęcimia. Rotor jest kustomowo ścięty przez niego. Wg mnie wygląda oryginalnej i nietuzinkowo - chociaż nieświadomie felga upodobniła się do BBS LM. Bez opon około 4000zł.
Monti Opublikowano 26 Października 2024 Opublikowano 26 Października 2024 Ważyłeś taka felgę kiedyś z oponką?
kirku Opublikowano 26 Października 2024 Autor Opublikowano 26 Października 2024 3 godziny temu, Monti napisał(a): Ważyłeś taka felgę kiedyś z oponką? Nigdy nie miałem takiej potrzeby, z wagą nie walczę bo to żaden timeatack, walory czysto estetyczne. Turbo ciężkie nie są 🤭 jak kupię jakąś rolkę na zimę to Ci zważę ;>
kirku Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia Hejka - Audi jest, żyje, coś powoli się modzi, ale niestety brak czasu i budowa s6... Jeszcze czekam na dokładki pod progi, drzwi i błotniki już mam. W marcu lakieruje całą. Zobaczymy cóż to będzie ;> cały czas poszukuje rollbara, ale chyba skoczy się na samodzielnym wykonaniu. W planach dwa kubły do przodu i kierownica. Myślę obszyć to w brązową skórę coś a'la Ferrari. 2
IRON PATRIOT Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Bardzo ładnie się prezentuje, fajne mody 1
kirku Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia W środę jadę wyciągnąć homologację z salonu Audi dot. normy emisji spalin (w cepik mam EU3). Składam dokumenty do wydziału komunikacji i zobaczymy czy zmienią na EU4 ;>
Langista Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Mi zmienili na podstawie Briefu niemieckiego, w którym jest wyznaczona norma. Ile zarobiło ASO na tym kwitku?
Ivanek Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 2 godziny temu, kirku napisał(a): W środę jadę wyciągnąć homologację z salonu Audi dot. normy emisji spalin (w cepik mam EU3). Składam dokumenty do wydziału komunikacji i zobaczymy czy zmienią na EU4 ;> Gdzie Ty się poruszasz, że potrzebujesz eu4 wbite?
kirku Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia Godzinę temu, Ivanek napisał(a): Gdzie Ty się poruszasz, że potrzebujesz eu4 wbite? Mieszkam kawałek od Ciebie bo w Oświęcimiu. I muszę jeździć do Krakowa 2-4 razy w miesiącu 🙄🙄🙄 od lipca wprowadzają strefę praktycznie w całym Krakowie 🙄🙄🙄
Ivanek Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia To nawet nie wiedziałem że Kraków też w to badziewie wchodzi. To B6 nie będzie tam miała wstępu,a B7 rzutem na taśme ma eu4 bez dpfa
Langista Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia B6 ma normę Euro 4, cepik ma błąd który był specjalnie popełniony aby ludzie nagle pozbywali się starych aut. Z resztą, warto to zrobić chociażby dla oc, które najprawdopodobniej w tym roku będzie droższe dla aut z niższą norma euro.
kirku Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia 23 godziny temu, Ivanek napisał(a): To nawet nie wiedziałem że Kraków też w to badziewie wchodzi. To B6 nie będzie tam miała wstępu,a B7 rzutem na taśme ma eu4 bez dpfa B6 ma normę EU4 22 godziny temu, Langista napisał(a): B6 ma normę Euro 4, cepik ma błąd który był specjalnie popełniony aby ludzie nagle pozbywali się starych aut. Z resztą, warto to zrobić chociażby dla oc, które najprawdopodobniej w tym roku będzie droższe dla aut z niższą norma euro. Nie ma błędu, tylko jest na tyle ubogi ze normy przypisuje po roczniku samochodu. Już jestem po rozmowie, wystarczy donieść kwit z salonu, że samochód ma homologowaną normę eu4 i zmieniają w cepik i wpinają pieczątkę do DR. Koszt - 0zł. A dzisiaj szybki wosk po montażu gwintu do s6 🫢
Langista Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Jest błąd, a przynajmniej dla nas - użytkowników tych samochodów. Dla nich to zamierzone działanie, bo jakoś nie widać aby się kwapili żeby to poprawić. Nie może dawać normy po roczniku, bo różne auta jakoś trafiały z Euro 5 i 6, a nie koniecznie najnowsze auto ma najwyższą normę. Produkowane w 2020 roku auta miały Euro 4 a obok nich z 2018 z Euro 5.
Ivanek Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Moja B6 1,9 avf quattro z lipca 2004 ma eu3 na tabliczce i w cepik
kirku Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia 38 minut temu, Langista napisał(a): Jest błąd, a przynajmniej dla nas - użytkowników tych samochodów. Dla nich to zamierzone działanie, bo jakoś nie widać aby się kwapili żeby to poprawić. Nie może dawać normy po roczniku, bo różne auta jakoś trafiały z Euro 5 i 6, a nie koniecznie najnowsze auto ma najwyższą normę. Produkowane w 2020 roku auta miały Euro 4 a obok nich z 2018 z Euro 5. Lecą tabela z klucza obowiązujących norm euro pk roczników. Czyli samochody prod 2005-2009 z klucza mają normę euro4 w cepik nawet gdy spełniają normę eu5. Błąd nie błąd, bardziej wada systemu - jak każdy jest dziurawy. Ja ogólnie jestem wielkim przeciwnikiem - no ale co mam zrobić, jeździć muszę🤫 21 minut temu, Ivanek napisał(a): Moja B6 1,9 avf quattro z lipca 2004 ma eu3 na tabliczce i w cepik Normy euro dla diesli i pb różnią się 🥹
kirku Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia W dniu 28.01.2025 o 12:55, Langista napisał(a): Mi zmienili na podstawie Briefu niemieckiego, w którym jest wyznaczona norma. Ile zarobiło ASO na tym kwitku? Sorki nie widziałem wiadomości - dowód osobisty, dowód rejestracyjny - wystawiają za darmo.
Rekomendowane odpowiedzi