Opublikowano 17 Marca 20242 l Witam, Panowie czy ktoś wie dlaczego w vcds pojawią mi się taki błąd. Po skasowaniu nie wraca do momentu mgły na dworze.
Opublikowano 17 Marca 20242 l Rozwiązanie Normalne gdy kamera ma słabą widoczność na skutek np. mgły.
Opublikowano 17 Marca 20242 l VCDS często pokazuje informacje, które zapisywane są jako błędy. ODIS jes w tym przypadku mniej "czuły" i takich komunikatów nie wykrywa.
Opublikowano 18 Marca 20242 l 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Ale co ma żelek czujnika do kamery? U siebie wymieniłem żelek i "błąd" pojawia się rzadziej. Może zbieg okoliczności.
Opublikowano 18 Marca 20242 l Myślę, że to zbieg okoliczności bo matrixy posiłkują się tylko z kamery i czujnikiem RLS nie mają nic wspólnego?
Opublikowano 31 Marca 20251 r Autor W dniu 17.03.2024 o 18:20, Muskel1 napisał(a): VCDS często pokazuje informacje, które zapisywane są jako błędy. ODIS jes w tym przypadku mniej "czuły" i takich komunikatów nie wykrywa. Byłem dziś na odisie i błąd/ informacja tak jak w vcds tak samo występuje. W wyjaśnieniu jest napisane, że światła się opuszaczaja ze względu na mgłe i nie ma żadnego problemu.
Opublikowano 24 Lipca 20251 r Autor W dniu 31.03.2025 o 17:28, Muskel1 napisał(a): Jest to w sumie tylko informacja, nie błąd? W związku z komunikatem czy błędem zwał jak zwał z tytułu znalazłem w kodowaniu 09, bit2. Zastanawiam sie czy po zaznaczeniu i zakodowaniu bit2 nie będzie ten błąd występował?
Opublikowano 2 Października 20252 Paź Autor Czy to normalne że środek nie jest zaparowany a tylko boki w tym trójkącie kamery? Brak błędu grzałki itp
Opublikowano 3 Października 20253 Paź Autor To jest z rana po trasie przy temp. 0 stopni Edytowane 3 Października 20253 Paź przez Kodzak33 .