Dawido327 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Cześć, Zauważyłem w swojej landarynie wyciek płynu, ale nie wiem co to za wąż żeby zamówić nowy. Doradzi ktoś? Audi A4 B6 1.8T 2002 Edytowane 9 Kwietnia przez Dawido327 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Co tam za rzeźba jest z tymi wężami poucinanymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido327 Opublikowano 9 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 3 minuty temu, Langista napisał(a): Co tam za rzeźba jest z tymi wężami poucinanymi? Pierwsze zdjęcie jest moje, drugie jest przykładowe - lepiej widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Langista Opublikowano 9 Kwietnia Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Wyszukaj sobie w google ETKA online, to jest wąż idący z magistrali wodnej do chłodniczki oleju. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi