Artur_333 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Witam wszystkich, Proszę o pomoc w doborze interfejsu dla audi A4 B8 2015 rok. Podam nr VIN WAUZZZ8K4FA162608 aby było pewniej jaki rodzaj silnika czy też skrzyni posiadam. Chciałbym tym programem kasować serwis oraz przeprowadzać adaptację skrzyni. Wiem że pojawiły się zarówno VCDS jak również ODIS oraz wiele innych programów na popularnych stronach sprzedających wszelakie produkty ale nie chciałbym kupić czegoś co tylko będzie mieć nazwę programu a wykonanie chociażby najprostszych ustawień będzie niemożliwe. Jeżeli ktoś posiada sprawdzony zestaw to proszę o pomoc.
Artur_333 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia Muskel1 dziękuję za odnośnik do strony ale to akurat urządzenia za grube pieniądze. Myślałem bardziej o proponowanych vcds np. na OLX w bardzo atrakcyjnych cenach. Czy ktoś może się wypowiedzieć o tych produktach ? Zauważyłem że dużo osób korzysta właśnie z takich rozwiązań i chciałbym poznać ich opinie jak również miło byłoby wskazać który model czy też seria jest najlepsza dla mojego auta
Muskel1 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Tyle kosztuje orygiał. Wszystko inne to tanie kopie/klony. Edytowane 24 Kwietnia przez Muskel1
Artur_333 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia Dzięki za odpowiedź. Poczekam na kolejne wypowiedzi. Jeżeli zdecyduje się na zakup klona to na pewno tutaj opiszę jak on działa i czy faktycznie uda mi się nim zrobić adaptację skrzyni Multitronik
przem8 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Kup sobie u chinoli na ali... 3x taniej niż na olx i działa.
Artur_333 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia przem8, na popularnym portalu O…x od 250 do 400 zł Hex V2
przem8 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 20 minut temu, Artur_333 napisał(a): przem8, na popularnym portalu O…x od 250 do 400 zł Hex V2 Żadna promocja. Przecież mają to wszyscy z tego samego źródła i jak dobrze trafili to szło kupić poniżej 120zł/szt. z przesyłką 😆
Artur_333 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia Ehh ta moja naiwność do promocji 😂😂😂
Rekomendowane odpowiedzi