Szyszekb7 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Witajcie, mam taki dziwny problem, podczas jazdy po nierównej powierzchni, bądź po dziurach na drodze, słychać stukanie w przednim zawieszeniu, podczas hamowania na np. jumbach jest taki szybki stukot ( wiem ciężko opisać) problem pojawia się gdyż byłem na 5 stacjach diagnostycznych i żaden diagnosta nie potrafi mi sprecyzować źródła owego problemu, nie oczekuje od nikogo o rozwiązanie problemu, ale może ktoś miał podobnie, bądź ktoś ma coś na myśli 🤔🧐
Langista Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Wywalone zawieszenie lub luzy na drążkach kierowniczych, lub na listwie w maglownicy. Rzadko która stacja diagnostyczna sobie radzi z prawidłową diagnozą, bo mało który diagnosta ma pojęcie o wielowahaczowym zawieszeniu.
Szyszekb7 Opublikowano 7 Maja Autor Opublikowano 7 Maja Od czego pewniej zacząć czy bardziej loteria?
Szyszekb7 Opublikowano 7 Maja Autor Opublikowano 7 Maja Jeśli chodzi o zawieszenie to każdy diagnosta stwierdził że to nie przez luzy na zawieszeniu, że jest w pełni sprawne. A jeśli chodzi o luzy na drążkach lub listwie to pewnie by były też luzy na kierownicy albo auto ściągało na boki czy niekoniecznie, jak sądzicie?
Gregorski3 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja U mnie nie było nic czuć na kierownicy nic nie ściągało a po wyjęciu maglownicy była w opłakanym stanie. Po wymianie cisza .
Rekomendowane odpowiedzi