Mango155 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Cześć, poszukuję numeru oryginalnego czarnego emblematu, pasującego na tylną klapę do A4 B8 avant. nr oryginału w chromie: 8K9853742 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Wiśnia Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Chodzi ci o logo audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mango155 Opublikowano 17 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 13 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Chodzi ci o logo audi? Tak, zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Wiśnia Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Oryginalnie taki emblemat nie był produkowany według ETKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Głowy nie dam, ale do siebie kiedyś szukałem i mam zapisany nr 8X0853742B T94. Trzeba rozmiar zweryfikować. I tak jak kolega wyżej pisze, do B8 nie produkowali. Numer miałem z B9 lub TT. Edytowane 17 Czerwca przez R4xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Wiśnia Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, R4xx napisał(a): Głowy nie dam, ale do siebie kiedyś szukałem i mam zapisany nr 8X0853742B T94. Trzeba rozmiar zweryfikować. Od Q3/RSQ3 nie podejdzie bo tam jest większy. Zawsze można polakierować aktualny. Edytowane 17 Czerwca przez P.Wiśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mango155 Opublikowano 17 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Godzinę temu, R4xx napisał(a): Głowy nie dam, ale do siebie kiedyś szukałem i mam zapisany nr 8X0853742B T94. Trzeba rozmiar zweryfikować. I tak jak kolega wyżej pisze, do B8 nie produkowali. Numer miałem z B9 lub TT. B9 ma większy rozmiar, natomiast TT jest w miarę zbliżony, jednak wygięcie nie jest do końca idealne. Tak, wiem że do B8 czarnych nie produkowali, dlatego szukam alternatywy z innego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi