Matiii2015 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Witam , spotkał się ktoś może z problemem po wymianie zacisków tarcz I klocków że tarcze i felga mocno się grzeje , rozebrane zostały zaciski ponownie I nie mogę znaleźć przyczyny wszystko było wyczyszczone podczas wymiany
Muskel1 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Skoro się grzeją, to oznacza że przyczyną jest tarcie. Klocki nie cofają się. Auto na podnośnik i zakręć kołem.
Matiii2015 Opublikowano 14 Lipca Autor Opublikowano 14 Lipca Ruszając kołem delikatne szura , myślałem że Klocki na dotarciu tak ma być. Jak to zrobic bo próbowaliśmy wszystkiego
Matiii2015 Opublikowano 14 Lipca Autor Opublikowano 14 Lipca Przednie oby dwa taka sama sytuacja po wymianie nowych zaciskow tarcz I klockow
Muskel1 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Musisz rozebrać i sprawdzić co blokuje. Albo tłoczki, albo klocki na prowadnicach jarzma albo sworznie w jarzmach.
Matiii2015 Opublikowano 14 Lipca Autor Opublikowano 14 Lipca Ściągaliśmy zaciski sprawdzaliśmy tłoczki odbijają wszystko jeszcze raz czyściliśmy i niema poprawy, Klocki też prawidłowo chodzą dodam że przed wymiana zblokowalo mi prawe koło lewe wcześniej się nie grzało wymieniliśmy kaplet i teraz grzeją się mocno dwie strony
Rekomendowane odpowiedzi