Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B6] Nastepczyni B5 - skromne czarne B6 1.9TDI 130 kucowy AWX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich-w koncu znalazlem chwile zeby obzdjeciowac swoj nabytek-stary watek sie zdezaktualizowal gdyz poprzednia grafitowa B5 jezdzi w Brodnicy. Na razie skupilem sie na doprowadzeniu malenstwa do stanu technicznej doskonalosci. Z ciekawszych rzeczy jest gwintowane zawias ktory zostanie opuszczony jak dobiore zdrowe opony na tyl - gdyz te co mam sa za szerokie (255/40/R17). Potrafi obetrzec rantem gdzies na wiekszym uskoku. Wczoraj zalozone 17 od RS4 bodajze,ale niech sie wypowiedza znawcy.Wydaje mi sie ze to chyba optymalna wielkosc jesli chodzi o B6-komfort jazdy jest calkiem przyjemny-prowadzi sie jak po szynach-szczerze mowiac obawialem sie ze bedzie mnie wozil w koleinach ale jest naprawde ok.

Z modow ktore chce zrobic to podrasowanie tych 130 kucy-ale najpierw potrzebny jest idealny stan techniczny-wiec dopieszczam pomalu co moge.Mysle ,ze na koniec wakacji udam sie do jedynego slusznego warsztatu w wawie-chociaz tutaj mam dylemat bo koledzy polecali kogos w Starogardzie gdanskim-a tutaj mam rzut beretem.Nad tym tematem dopiero bede sie skupial.

Felgi zostana bo naprawde mi sie podobaja-ewentualnie jak sie oswoje z jezdzeniem na 17 to opuszcze troszke zawieszenie. Z ciekawszych rzeczy to marzy mi sie wstawienie ori navi i ladnego systemu audio do srodka-ale to juz mniejszy priorytet.Podstawa to mocniejszy silniczek.

Jesli ktos ma jakies sugestie dotyczace zmiany czegos w wygladzie to prosze podsunac pomysly.

dsc5316.jpg

dsc5317.jpg

dsc5318.jpg

dsc5319.jpg

dsc5320.jpg

Opublikowano

wiec tak... chyba jak na nasz klub przystało :tongue4: : dokładki w kolor, moze szybki delikatnie w ciemno i szerokości :D jak juz zapuścisz tego wirusa to dawaj wykres z hamowni bo mnie tez kreci zeby do swojego AWX;a jakiegos chipsa wpuscic.. :naughty: a tak w ogole to jaki przebieg?

Opublikowano

jak kupilem to miala 188k na blacie i sadzac po stopniu zuzycia to wydawal sie realny-na wirusa to musze siano odlozyc-bo mnie przeciagnely inne pierdolki- mysle ze na koniec wakacji cos sie da zrobic:D

Opublikowano

szkoda że nie avant :polew:

gratulacje - ładny furak

Opublikowano

dokładki w kolor

w czarnym sedanie to obowiązek :wink4:

Po za tym fajna :good:

Opublikowano

szkoda że nie avant :polew:

gratulacje - ładny furak

:polew: Avant bedzie nastepny-rodzina sie rozrosla :gwizdanie:

Zakladal ktos pakiet chrome-co o tym myslicie? dokladki w kolor i pakiet chrome-ile taki pakiecik moze kosztowac?

Opublikowano

wrzuć zdjęcia środka

Opublikowano

posprzatane mam to zarzuce fotki wnetrza dzisiaj wieczorem :)

Opublikowano

na nastepne wakacje tez taka sobie kupie.czarny sedan :) tylko ze Ty masz metalik a ja chce czarny. jakie odczucia po przesiadce z b5? nigdy nie jezdzilem b6 :confused4: tak jak koledzy mowia dokladki w kolor,moze szyby,jesli lubisz diody led to moze ledy na tyl ?? auto ogolnie :good: