Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co mogę zmienić w podstawowej wersji na s-line w A4 B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zmienić zderzak przedni i tylni oraz klapę bagażnika i stąd moje pytanie czy te rzeczy będę mogł kupić w wersji s line i będą one dobrze spasowane czy ogólnie będą pasować na takie same wymiary co ma wersja podstawowa czy nie, jestem w tym temacie nowy i nie moge znaleźć odpowiedzi na to licze na pomoc. oraz jaki kod lakieru w oznaczeniu Q4Q4 i czy kolor z s line przy tym samym kodzie ma taki sam odcień jak podstawowa wersja. Audi a4 b7 2006 sedan 

Opublikowano

Wszystko jest takie same, jak nie umiałeś znaleźć odpowiedzi to nie szukałeś nic, bo masa osób zmienia swoje zderzaki na wersję S-Line i pasuje bez problemu.

Opublikowano

Do tego z zewnątrz potrzebujesz jeszcze listwy drzwiowe.

Opublikowano
6 godzin temu, wikk.11 napisał(a):

Witam chciałbym zmienić zderzak przedni i tylni oraz klapę bagażnika i stąd moje pytanie czy te rzeczy będę mogł kupić w wersji s line i będą one dobrze spasowane czy ogólnie będą pasować na takie same wymiary co ma wersja podstawowa czy nie, jestem w tym temacie nowy i nie moge znaleźć odpowiedzi na to licze na pomoc. oraz jaki kod lakieru w oznaczeniu Q4Q4 i czy kolor z s line przy tym samym kodzie ma taki sam odcień jak podstawowa wersja. Audi a4 b7 2006 sedan 

Zderzak przód do wymiany kompletny z wszystkimi atrapami, tył zostawiasz i wymieniasz samą dokładkę, cała klapa do wymiany na sline, listwy drzwi również. Środek jeżeli nie masz to charakteryzuje się czarnym środkiem, dekorami szczotkowane aluminium, fotelami z logiem sline na oparciu, kierownicą i listwami na progach. Wszystko jest zamienne, nic nie trzeba przerabiać chyba, że przy okazji będą wpadać modyfikacje typu 4 szyby, multifunkcja itp.