kamilloo2188 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia Witam Mam takie pytanie czy każde Audi A4 B8 allroad ma zawieszenie pneumatyczne?
Monti Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 41 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Witam Mam takie pytanie czy każde Audi A4 B8 allroad ma zawieszenie pneumatyczne? Cześć, żadne a4 b8 nie ma zawieszenia pneumatycznego. 😉
kamilloo2188 Opublikowano 14 Sierpnia Autor Opublikowano 14 Sierpnia Ale chodzi mi o wersję Allroad? One nie mają pneumatycznego ?
Monti Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 9 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Ale chodzi mi o wersję Allroad? One nie mają pneumatycznego ? Hej, nie mają.
kamilloo2188 Opublikowano 14 Sierpnia Autor Opublikowano 14 Sierpnia Na pewno ? Bo dzwoniłem do jednego sprzedawcy i mówił, że duży plus że jego auto nie ma pneumatyczne go zawieszenia Czy ściema ? Sorry nie znam się za dobrze
Monti Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 24 minuty temu, kamilloo2188 napisał(a): Na pewno ? Bo dzwoniłem do jednego sprzedawcy i mówił, że duży plus że jego auto nie ma pneumatyczne go zawieszenia Czy ściema ? Sorry nie znam się za dobrze Nie ma, nigdy nie miało zawieszenia pneumatycznego. Możliwe, że chodziło mu o adaptacyjne zawieszenie, które można utwardzać.
Koalakm Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 52 minuty temu, Monti napisał(a): Nie ma, nigdy nie miało zawieszenia pneumatycznego. Możliwe, że chodziło mu o adaptacyjne zawieszenie, które można utwardzać. mysle ze jest podobnie jak w a4 b9 allroad. A4 b9 allroad nie ma zawieszenia ani pneumatycznego ani adaptacyjnego. Moze miec maksymalnie zawieszenie "regulowane" - jest to ustawianie twardosci amortyzatorow. Zawieszenie adaptacyjne jest mozliwe w Q5, A6 Allroad itd
Koalakm Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia Godzinę temu, kamilloo2188 napisał(a): Bo dzwoniłem do jednego sprzedawcy i mówił, że duży plus że jego auto nie ma pneumatyczne go zawieszenia natomiast samo zawieszenie REGULOWANE (jak napisalem powyzej) jest moim zdaniem tylko plusem.
Monti Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 1 minutę temu, Koalakm napisał(a): mysle ze jest podobnie jak w a4 b9 allroad. A4 b9 allroad nie ma zawieszenia ani pneumatycznego ani adaptacyjnego. Moze miec maksymalnie zawieszenie "regulowane" - jest to ustawianie twardosci amortyzatorow. Zawieszenie adaptacyjne jest mozliwe w Q5, A6 Allroad itd Dokładnie o takie zawieszenie mi chodziło, najwyraźniej źle je nazwałem. Dziękuję za poprawienie. 🖐️
duzy616 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 16 minut temu, Koalakm napisał(a): A4 b9 allroad nie ma zawieszenia ani pneumatycznego ani adaptacyjnego. To które audi ma zawieszenie adaptacyjne ?
Koalakm Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 18 minut temu, duzy616 napisał(a): To które audi ma zawieszenie adaptacyjne no napisalem ze adaptacyjne jest mozliwe jako opcja w q5, a6 allroad (zwyklym pewnie tez), a8 itd
Rekomendowane odpowiedzi