Armi Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Chodzi mi po głowie obniżenie auta. Mam stare sprężyny, które wg dokumentów otrzymanych od poprzedniego właściciela obniżają o 20/30 mm. Tylko, że jak jeździłem na 15' z tymi sprężynami to miałem wrażenie, że jest to 40/60. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć o ile tak naprawdę obniżają te sprężyny. A i czy tak samo obniżają w przypadku kół 17' jak 15' ? Jestem kompletnym laikiem w tych sprawach. Sprężyny wyglądają tak: Dokumenty: _________________________________________________Czy ktoś mógłby mi pomóc? Symbol na sprężynach to AP A4/2 VA. Nie znam ich marki i nie jest napisana na sprężynach. Może coś w tych dokumentach jest tylko, że ja nie znam nawet słowa po niemiecku.
dzikasz Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 W papierach masz napisane obniżenie 30mm ale po numerze sprężyny i modelu samochodu wnioskuje (link do wglądu poniżej), ze obniżenie 40mm przód 30 tył. pzdr
Armi Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 Dziękuję za pomoc, tylko linka to ja nie widzę.
Rekomendowane odpowiedzi