Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B9 czy A6 C7? Co wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Komp nie problem . Wezmę.  Dzieki

Opublikowano

Jako fan A6 C7 polecę Ci C7. Jak masz rodzinę to bym brał A6 C7, miejsca jest sporo, a za 100 tys zł można już coś ciekawego kupić w benzynie. Polecam 3.0 TFSI.

Edytowane przez audicoman

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 22.08.2024 o 12:39, audicoman napisał(a):

Jako fan A6 C7 polecę Ci C7. Jak masz rodzinę to bym brał A6 C7, miejsca jest sporo, a za 100 tys zł można już coś ciekawego kupić w benzynie. Polecam 3.0 TFSI.

Tylko wladnie nic nie znalazłem 

Opublikowano
22 godziny temu, Dragon7820 napisał(a):

Tylko wladnie nic nie znalazłem 

Bo dużo większy wybór będziesz miał w a4 , mam rodzinę 2+2 i a4b9 sedan , podróżujemy komfortowo , allroad to nawet bym się nie zastanawiał , tak jak już było napisane a4 będzie świeższe , nowsze technologie , nowocześniejsze wnętrze ,mniej paliwożerne , jeśli A6 to tylko c8 . Wogole bym C7 nie brał pod uwagę .

Opublikowano
  • Autor
15 godzin temu, matbruk napisał(a):

Bo dużo większy wybór będziesz miał w a4 , mam rodzinę 2+2 i a4b9 sedan , podróżujemy komfortowo , allroad to nawet bym się nie zastanawiał , tak jak już było napisane a4 będzie świeższe , nowsze technologie , nowocześniejsze wnętrze ,mniej paliwożerne , jeśli A6 to tylko c8 . Wogole bym C7 nie brał pod uwagę .

No właśnie zaczynam się rozglądać za a4 b9 ale kombi . Bo raczej dwa foteliki z tyłu to ciasno już.  Bo mam małe dzieci wiec foteliki i wózki 

Opublikowano
21 minut temu, Dragon7820 napisał(a):

No właśnie zaczynam się rozglądać za a4 b9 ale kombi . Bo raczej dwa foteliki z tyłu to ciasno już.  Bo mam małe dzieci wiec foteliki i wózki

no to jak najbardziej kombi jest dla Ciebie, albo allroad ;)

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Koalakm napisał(a):

no to jak najbardziej kombi jest dla Ciebie, albo allroad ;)

No i takiego będę szukał tylko który silnik w benzynie jest wart uwagi . Jaki napęd 

Opublikowano
19 minut temu, Dragon7820 napisał(a):

No i takiego będę szukał tylko który silnik w benzynie jest wart uwagi . Jaki napęd 

w przypadku allroad =  jest tylko quattro

w przypadku kombi - moze byc i FWD i Qattro - pewnie ze lepiej quattro, ale FWD tez jest spoko.

Silnik 2.0 benzyna - moce rozne - wybierz, polecam 252KM, choc pewnie 200KM spali mniej.

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Koalakm napisał(a):

w przypadku allroad =  jest tylko quattro

w przypadku kombi - moze byc i FWD i Qattro - pewnie ze lepiej quattro, ale FWD tez jest spoko.

Silnik 2.0 benzyna - moce rozne - wybierz, polecam 252KM, choc pewnie 200KM spali mniej.

No wlasnie widziałem nawet 190km i tego jest najwięcej.  W ogóle u nas widzę ceny są sporo większe niż w szwecji i jestem Ciekawy czemu