afoka Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Cześć, Potrzebuje porady Konfiguruje A6, wybrałem m.in. Pakiet Technology i Pakiet systemów wspomagających w ruchu miejskim, i zastanwiam się co dokładnie (realnie) daje Pakiet systemów wspomagających w ruchu pozamiejskim. Czytałem o asystentach jazdy, wydajności, prędkości itd, ale tak faktycznie, jakie to są dodatkowe systemy i jak/kiedy on działają? Czy warto za to dopłacać? Pozatym, nie można z tym pakietem wybrać kierownicy spłaszczonej z dołu 😕- wiecie może czemu? Podsyłam cała konfigurację, jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia, że coś z elementów jest niewarte brania, albo coś czego nie wybrałem warto dołożyć, to będę wdzięczny za rady. entry > NeMo > Audi Polska | Przewaga dzięki technice WWW.AUDI.PL Z góry dzięki za pomoc. Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Wszystko jest wyjaśnione na stronie producenta. Kliknij na "i" w kółku, tam jest napisane co zawiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afoka Opublikowano 24 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Hej, No dzięki za odpowiedź Tak tak wiem że jest guizk "i" - czytałem to wszystko, oglądałem filmiki. Bardziej mi chodzi o taką praktyczną odpowiedź. Mam teraz Superb'a i też jest tam masa systemów, aktywny tempomat, asystent jazdy w korku etc. W Audi w opisie w konfiguratorze, wymienione są: • adaptacyjny asystent jazdy • adaptacyjny asystent prędkości • asystent prowadzenia po pasie ruchu • asystent wydajności • asystent skrętu w lewo • asystent omijania przeszkód I teraz tak na przykład "prowadzenie po pasie ruchu" Jeśli w pakiecie Technology zawarty jest m.in: "System ostrzegający przy zmianie pasa ruchu z Audi pre sense rear, funkcją ostrzegania przy wysiadaniu i asystentem ruchu poprzecznego z tyłu"- a w pakiecie systemów miejskich jest z kolei: "system ostrzegający przy zmianie pasa ruchu" to czy teraz jak nie wezmę tego pakietu pozamiejskiego to ten samochód nie będzie trzymał się linii ? W Skodzie to mam, w Fieście żony też to jest - czy bez tego pakietu A6 tego nie ma ? Asystent, jazdy, wydajności, prędkości .. to wiem, podpowiada i zwalnia przed zakrętem itd. Mimo to jestem ciekaw opinii kogoś kto ma ten Pakiet, żeby podpowiedział czy to warto i czy faktycznie bez tego to nie ma trzyma się lini. Pozdro Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbruk Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października Bierz wszystko co się mieści w Twoim budżecie , im więcej tym lepiej , zawsze możesz z tego skorzystać , dodatkowy atut przy odsprzedaży . Lepiej mieć więcej i nie skorzystać , niż mniej i chcieć skorzystać a nie mieć jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi