Diego1121 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Witam. Mam mały problem z jasnością wyświetlacza fis w liczniku. Sama zmienia się jego jasność, raz jest ciemny raz jest jasny. Da się ustawić by świecił jedną jasnością?
Muskel1 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Steruje nim czujnik światła. Ustaw wyłącznik świateł w pozycji "Auto", to będzie zawsze odpowiednio podświetlony.
Diego1121 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia 11 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Steruje nim czujnik światła. Ustaw wyłącznik świateł w pozycji "Auto", to będzie zawsze odpowiednio podświetlony. Mam na auto. Chciałem by świecił jasno w dzień, nie da się tego ustawić?
Muskel1 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Normalnie nic nie trzeba ustawiać gdy wyłącznik świateł ustawiony jest w pozycji "Auto" bo wtedy zawsze podświetlany jest prawidłowo. Skoro u Ciebie tak nie jest, to coś jest nie tak.
Diego1121 Opublikowano 28 Sierpnia Autor Opublikowano 28 Sierpnia Co warto sprawdzić? Poświeciłem latarką w czujnik w liczniku i fis się rozjaśnił, po zabraniu latarki po chwili znów się przyciemnił. Co z tym zrobić?
Diego1121 Opublikowano 1 Września Autor Opublikowano 1 Września W dniu 30.08.2024 o 08:28, steve69 napisał(a): Ten potencjometr nie działa?: Nie działa mi na fis na resztę działa Da się wyłączyć by fis nie ustawiał się poprzez ten czujnik?
Diego1121 Opublikowano 5 Października Autor Opublikowano 5 Października W dniu 1.10.2024 o 21:19, aprilsix napisał(a): u mnie działa na fis, dziwne Jednak po przyjrzeniu się działa na fis. Lecz i tak słabo świeci
Rekomendowane odpowiedzi