Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Tutejszy temat poświęcony jest wyświetlaniu na VC, a nie na wyświetlaczu MMI.
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Grzebałeś coś w kodowaniach sterownika 5F? Edytowane 3 Listopada przez Muskel1
wojteksuwałki Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Nie ja ale było grzebane przy tym pre sensne, chyba że to wcześniej było nie zauważyłem tego Edytowane 3 Listopada przez wojteksuwałki
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada To tylko pokazuje w oknie Audi Drive Select czy jak wejdziesz w inne menu w ustawienia MMI także?
wojteksuwałki Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) A gdzieś jeszcze to jest ? Na liczniku jest normalne sedan. Kolega ogarnął mi zdalnie i już mam tak. Fajne wygląda i zakladka rs tez jest. Edytowane 3 Listopada przez wojteksuwałki
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Wrzuć aktualny auto-scan po przeprowadzonych zmianach.
wojteksuwałki Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Postaram sie na dniach wrzucić... może coś będzie widać w każdym razie zabierając zakładkę rs sedan wraca więc z tym jest to powiązane. Edytowane 3 Listopada przez wojteksuwałki
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W sumie to rodzaj pojazdu wyświetlanego na ekranie MMI jest zakodowany w sterowniku 5F w bajcie 01 oraz 02, ale tam miałeś kodowania takie jakie powinny być.
wojteksuwałki Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Właśnie mówił że jest ok niby kodowanie ale jak zakładka rs zgineła to wrócił sedan a potem to już miałem z zakładka rs i kombi i terenówke elektryka wybierz co chcesz ale zostałem przy A5 jak wyżej.
wojteksuwałki Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Tego to nie powiem niestety...bo nie wiem
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Dlatego fajnie by było gdybyś wrzucił aktualny auto-scan.
wojteksuwałki Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Wieczorem ogarnępo naprawieZZZF48LN001378-83550km.txtsorki że tyle trwało ale inne rzeczy ogarnąć musiałem. Edytowane 20 godzin temu przez wojteksuwałki
Rekomendowane odpowiedzi