Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Błędy P0299, P0411, P0420, P01292 i P1103 w Audi A4 B6 1.8T BFB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź czy nie masz nieszczelności i czy dv sprawne. Mizernie to dmucha. Przepływka też raczej zaniża.

Opublikowano
  • Autor
35 minut temu, przem8 napisał(a):

Sprawdź czy nie masz nieszczelności i czy dv sprawne. Mizernie to dmucha. Przepływka też raczej zaniża.

Właśnie robię szczelność I dv sprawny . A co do przeplywki to jest nowa oryginalna bosha . Co złom? 

Opublikowano
  • Autor
VAGLOGS.COM

VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /...

szczelność jest . Delikatnie puszczał wcześniej.  Ale dziwi mnie ze błąd P0299 się pojawia . 

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, przem8 napisał(a):

Robiłem sprawdzenie kata i sądy i pokazało ok . Ja już nie wiem co jeszcze zrobić 

Opublikowano
  • Autor

Tak myślę czy nie wsadzić swojej . W końcu na mojej okazało się że nakretka od klapki się odkręciła i dlatego turbo nie chodziło   . Jedyne pęknięcie jest po między klapka a wirnikem gdzie chyba to jest ich standardowe i nie wiem czy będzie to wpływać na pracę turbo ?

Opublikowano

Wężyki od nki masz dobrze podpięte? Masz wirusa wiec może trzeba poprawić program do tego turbo albo sztanga jest za słabo naciagnieta.

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, przem8 napisał(a):

Wężyki od nki masz dobrze podpięte? Masz wirusa wiec może trzeba poprawić program do tego turbo albo sztanga jest za słabo naciagnieta.

No wlasnie sprawdzałem 3 razy i są podłączone ok .  Może sztange podciągnąć?  

Opublikowano
  • Autor

A co do ustawienia tej to nowej to może być bo przyszła źle złożona bo łapa co ja trzyma i ciepla strona nie pasowały na siebie wiec po tej mogę spodziewać się wszystkiego....

Opublikowano

Zobacz ile dmucha po odpięciu wtyczki od n75.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, przem8 napisał(a):

Jak ? Vagiem ? 

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, przem8 napisał(a):

990.0 mbar

Opublikowano
  • Autor
ZAPODAJ.NET

Zdjęcie dodane na bezpłatny hosting zdjęć Zapodaj.net

Opublikowano

Musisz loga zrobic. Na postoju przeciez atmosferyczne będzie ? 

0,3 powinno dmuchac.

Edytowane przez przem8

Opublikowano
  • Autor
37 minut temu, przem8 napisał(a):

Musisz loga zrobic. Na postoju przeciez atmosferyczne będzie ? 

0,3 powinno dmuchac.

To grupa 03 .33 i 115 na odpiętym n75

VAGLOGS.COM

VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /...

Opublikowano

Tu nie ma problemu.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, przem8 napisał(a):

Tu nie ma problemu.

To co n75 ?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, przem8 napisał(a):

Tu nie ma problemu.

A Możesz mi przemo powiedzieć czy coś takiego może byś spowodowaniem uszkodzenia uszczelki między turbo a kolektorem ?

Opublikowano

A masz jakies tego objawy? Obstawialbym prędzej niedrożny kat, a potem skopany program. Ewentualnie jeszcze masz jakąś usterkę której nie potrafisz namierzyć, a ja tym bardziej przez internet :P

Opublikowano
  • Autor
35 minut temu, przem8 napisał(a):

A masz jakies tego objawy? Obstawialbym prędzej niedrożny kat, a potem skopany program. Ewentualnie jeszcze masz jakąś usterkę której nie potrafisz namierzyć, a ja tym bardziej przez internet :P

No tylko to że jest ten błąd i szarpie po 5 tys obrotów.  No ale program przez tyle czasu był ok i auto jezdzilo. No a jeśli testy wyszły ok to może być kat zapchany ? No jak już sprawdziłem wszystko co możliwe ?? powoli mam dosyć 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 2.10.2024 o 19:06, przem8 napisał(a):

Wiesz co mam do Ciebie pytanie prze ta wymianę turbo i tej przeplywki audi paliwożerne jak smok do tego cały czas mam problem z dwoma błędami P0420 i P0299.  Możesz jakoś pomóc?