Avenes98 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) Witam zastosowałem się do filmików:https://youtu.be/xCwNYwbn4w4?si=j7gNpAEu8YRhvJ74 mimo zrobienia wszystkiego poprawienie, funkcja jest dalej nie podświetlona jest nie aktywna nie mogę w nią wejść, a mam pełne oświetlenie wewnętrzne, nogi klamki, drzwi itp, muszę coś jeszcze zakodować w vcds? Edytowane 3 Września przez Avenes98
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 3 Września Rozwiązanie Opublikowano 3 Września 4 minuty temu, Avenes98 napisał(a): muszę coś jeszcze zakodować w vcds? Tak.
Avenes98 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września Teraz, Muskel1 napisał(a): Tak. moduł 09, Long Coding, Byte 16, Bit 6?
ZBYSZEK AUDI Opublikowano Wtorek o 11:24 Opublikowano Wtorek o 11:24 Panowie - z prośbą, dokładam do kratek nawiewu w audi a5 8t (to to samo co a4 b8) ledy podświetlające kółka - gdzie je wpiąć aby świeciły jaśniej/ciemniej tak jak pozostałe przyciski - tzn z regulacją jasności potencjometrem obok włącznika świateł? mam czujnik światła i aktywne automatyczne drl - serdecznie dziękuję za informację Z
ZBYSZEK AUDI Opublikowano Wtorek o 11:33 Opublikowano Wtorek o 11:33 te którymi reguluje się ilośc powietrza
ZBYSZEK AUDI Opublikowano Wtorek o 11:35 Opublikowano Wtorek o 11:35 tym kółeczkiem ręcznie otwiera lub zamyka się klapke wewnatrz kratki
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 12:36 Opublikowano Wtorek o 12:36 Kolega szukajki nie użył. Tu masz wszystko opisane: https://a4-klub.pl/topic/181375-montaż-pakietu-wewnętrznego-oświetlenia-qq1-w-a4-b8/
ZBYSZEK AUDI Opublikowano Wtorek o 12:41 Opublikowano Wtorek o 12:41 widziałem - na tej podstawie zrobiłem jakis czas temu oświetlenie na nogi regulowane przez mmi - działa super - ale w całym tym wskazanym wątku nie ma tej informacji - oczywiscie mogę te ledy w kółkach nawiewów wpiąć w tą samą wiązkę co lamki nóg ale chciałem aby sterowanie ledów na kółkach nawiewów było przez 'ściemiacz' tak jak chyba (?) jest w oryginale...
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 13:06 Opublikowano Wtorek o 13:06 23 minuty temu, ZBYSZEK AUDI napisał(a): ale w całym tym wskazanym wątku nie ma tej informacji - oczywiscie mogę te ledy w kółkach nawiewów Coś chyba źle czytałeś. Jest tam wszystko opisane...
ZBYSZEK AUDI Opublikowano Wtorek o 13:10 Opublikowano Wtorek o 13:10 nie wykluczam że przeoczyłem - szukam ...dziękuję - ale tak teraz jeszcze gdybym nie znalazł tej info - ledy w klamkach wew drzwi chyba reguluje się tym 'sciemiaczem' - gdyby pociagnąć zasilanie z drzwi ? - jak myślisz ?
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 14:02 Opublikowano Wtorek o 14:02 Wszystko jest tam opisane, zrób jak w oryginale, po co kombinować jak koń pod górę?
Rekomendowane odpowiedzi